ewelina28
Dum Spiro Spero...
Wiesz....trudno będzie bo ponoć edycja tych patelni limitowanaja też chcem taką!!!!!!!!!
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz....trudno będzie bo ponoć edycja tych patelni limitowanaja też chcem taką!!!!!!!!!
![]()

Wiesz....trudno będzie bo ponoć edycja tych patelni limitowana![]()

Z producentem, jak mu tam ..Abdaggis AhudżajtisNo co Ty? Z kim mam sie przespać???![]()

Z producentem, jak mu tam ..Abdaggis Ahudżajtis![]()

i dostanę wtedy ta patelnie??To dopiero ciarki cie przeleciały a co dopiero on.....dostaniesz + gratis, wycieczka do Mozambiku .....Aż mnie ciarki przeleciały...to będzie takie Ahu....i dostanę wtedy ta patelnie??

kurfffaa skąd ja mam takie pomysły?! 

To dopiero ciarki cie przeleciały a co dopiero on.....dostaniesz + gratis, wycieczka do Mozambiku .....
Nie no padnę ze śmiechu zaraz.....kurfffaa skąd ja mam takie pomysły?!
![]()

ale bo to Twoje skryte marzenie 

też chę taką:-)To ponoć patelnia z tuningiem, sama smaży...obraca i podaje na talerz....![]()
i co tu jeść?
zmykam się położyć bo mnie mdli
miłego popołudnia dzewczynki:-)
, mnie dziś nic nie mdli :-)

też chę taką:-)
ja mam na obiadek od wczoraj barszcz ukraiński, wczoraj jadłam i nic mi nie było a dzisiaj wszystko zwróciłami co tu jeść?
zmykam się położyć bo mnie mdli
miłego popołudnia dzewczynki:-)

ja też leżakuje, ale ja mam laptopa na kolankach, mnie dziś nic nie mdli :-)
taką patelnie to i ja bym chciała ,a nie można z tym producentem tego załatwić cyberkowo?![]()
wychodzę na zdzirę