ewelina28
Dum Spiro Spero...
.......zabiorę tylko najpotrzebniejsze rzeczy (kufer kosmetyków) i pędzim.....Dobra to wsiadaj też na miotłe z Madzią może mnie do ładu doprowadzicie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.......zabiorę tylko najpotrzebniejsze rzeczy (kufer kosmetyków) i pędzim.....Dobra to wsiadaj też na miotłe z Madzią może mnie do ładu doprowadzicie ;-)
.......zabiorę tylko najpotrzebniejsze rzeczy (kufer kosmetyków) i pędzim.....
![]()
Kochana wszystkie otworyCo otwierać okna czy balkon?? ;-)

bo kufer wielki!!! A dupa jeszcze większa....

Bardzo ładna, kupiłabym sobie taka do pracy:-)
Danusiu ja na początku przy zmywaniu połowę naczyń wyeliminowałam, ale już się przyzwyczaiłamNo to nie dla mnie bo ja rękawic nienawidzę a robić w nich coś dopieroja nawet jak miałam żelowe na wesele to pół roku wcześniej zaczęłam chodzić bo nie umiałam zapuścić
![]()
ja mam mocne paznokcie dlatego udało mi się zapuścić, no i teraz nie pracuję więc mi się nie łamią:-)

Kochana wszystkie otworybo kufer wielki!!! A dupa jeszcze większa....
![]()
otwory?? Wszystkie ?? Dobrze, że Cię mój mąż nie słyszy bo by se pomyślał 

Bardzo ładna, kupiłabym sobie taka do pracy:-)
Danusiu ja na początku przy zmywaniu połowę naczyń wyeliminowałam, ale już się przyzwyczaiłamja mam mocne paznokcie dlatego udało mi się zapuścić, no i teraz nie pracuję więc mi się nie łamią:-)
Idę sobie zupkę odgrzać bo już jestem głodna![]()

Dopiero uświadomiłam sobie, jak to musiało zabrzmiećotwory?? Wszystkie ?? Dobrze, że Cię mój mąż nie słyszy bo by se pomyślał
![]()