ewelina28
Dum Spiro Spero...
Pa pa papa pa pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pa pa papa pa pa
Dopiero uświadomiłam sobie, jak to musiało zabrzmieć
...i ja se pomyslałam......![]()

no ja też se pomyślałam 

pa pa pa

Zboczuchy...no ja też se pomyślałam
Kurcze znowu czarny ekran mi się zrobił chyba będzie trzeba nowy system zrobić coś mi się wyłącza za często![]()

;-);-)Zboczuchy...;-);-)

No raczej.....niestety....nie da sie ukryć.....a jakoś z tym zboczeniem mi dobrze...No to akurat to chyba nic nowego jeśli o nas chodzi![]()

;-);-)No raczej.....niestety....nie da sie ukryć.....a jakoś z tym zboczeniem mi dobrze...;-);-)

No dokładnie....ale wiesz to znaczy, że jesteśmy zdrowe kobitkiTo tak jak mi a myślenie mamy podobne bo jak sądze myślimy o tym samym w tym samym momencie i kojarzymy na opak pewne słowa![]()

a że czasem wsio kojarzymy do jednego...cóz.....chwała naszym panom! 

No dokładnie....ale wiesz to znaczy, że jesteśmy zdrowe kobitkia że czasem wsio kojarzymy do jednego...cóz.....chwała naszym panom!
ANETA!! Gdzie zwiałaś....juz sie tak nie cieszę tą nową patelnią...też mam taką....i się nie chwalę ;-)![]()
To ponoć patelnia z tuningiem, sama smaży...obraca i podaje na talerz....Ano znaczy się nieżle trafiłyśmy ;-)
Anecia masz nową patelnię?? A jaką??

To ponoć patelnia z tuningiem, sama smaży...obraca i podaje na talerz....![]()

ja też chcem taką!!!!!!!!!