ewelina28
Dum Spiro Spero...
U kogoś mnie to nie drażni, tylko u siebie.....Hmmm to moje Cię do zawału doprowadząkrótkie i nie malowane
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U kogoś mnie to nie drażni, tylko u siebie.....Hmmm to moje Cię do zawału doprowadząkrótkie i nie malowane
![]()

U kogoś mnie to nie drażni, tylko u siebie.....![]()
Kramelki
Ja też ma cos takiego...jak nie umalowane to czuję sie jakaś "niekompletna"![]()
To mnie rozumiesz:-) ja mam to samoKochana ja też mam swoje, ale zawsze muszą być elegancko wypilnikowane i umalowane.....to zakrawa na obsesję.....a jak złamie mi sie choć milimetr - tragedia na pół miastaA i przede wszystkim muszą być długie!!!

Danusiu ja mam swoje pazurki, nie zakładam sztucznych bo niszczą paznokcie;-)Poważnie? Ja miałam tylko na wesele robione paznokcie teraz już mam swoje![]()
Tak kochana, zawsze robię sobie sama......Aaaa czyli masz maleńką obsesje...sama robisz pazurki?

Ja Cię rozumieć w 100% !!!!!!To mnie rozumiesz:-) ja mam to samo
Danusiu ja mam swoje pazurki, nie zakładam sztucznych bo niszczą paznokcie;-)
Ale maluję je raz w tyg i robię wszystko w rękawiczkach:-)
:-)To mnie rozumiesz:-) ja mam to samo
Danusiu ja mam swoje pazurki, nie zakładam sztucznych bo niszczą paznokcie;-)
Ale maluję je raz w tyg i robię wszystko w rękawiczkach:-)
ja nawet jak miałam żelowe na wesele to pół roku wcześniej zaczęłam chodzić bo nie umiałam zapuścić 
Tak kochana, zawsze robię sobie sama......
Nie uznaję akryli tipsów itp. tylko naturlisz
Maleńką? Chyba przeogromną....obsesyję....![]()