ewelina28
Dum Spiro Spero...
Pójdziem za winkiel...Słuchaj skrzypki w wyobraźni widzę ale ten flet.... może jednak nie tak przy ludziach.... co????![]()

jak dmuchnę!!!!!!!!!!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pójdziem za winkiel...Słuchaj skrzypki w wyobraźni widzę ale ten flet.... może jednak nie tak przy ludziach.... co????![]()

jak dmuchnę!!!!!!!!!!! 

Odbijesz sobie kochana jeszcze nie raz...nie dwa....;-);-);-)Kurna chata weekend na stratę spisany...ale nic to w następny dwa razy sobie odbije![]()

gaśnica-sikawka-strażak-rura ....hmmm.......![]()

Pójdziem za winkiel...jak dmuchnę!!!!!!!!!!!
![]()

Odbijesz sobie kochana jeszcze nie raz...nie dwa....;-);-);-)![]()

JA WIEDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie wiedziałam, że takie będziesz miała skojarzenia bo mnie to od razu do łepetyny przyszło jak napisałam![]()

spoko spoko......z powrotem wdmuchnę.....To Ci chłop odleci jak go nadmuchasz![]()

;-)czy ja wiem czy biedny.....zobaczysz jaki bedzie zadowolony!! ;-);-)Pewnie, że tak jak go dorwę biedny będzie![]()
jakie to niemoralne......mniam!!!!
ANETKI do tego tematu brakuje![]()

spoko spoko......z powrotem wdmuchnę.....;-)

czy ja wiem czy biedny.....zobaczysz jaki bedzie zadowolony!! ;-);-)