Danula
czekam ciągle czekam.....
Taaaa czerwona, a co on teletubiśkoniecznie niebieska - "tylko błękit wciąga naaaaas" ....
![]()

tak jak myślałam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taaaa czerwona, a co on teletubiśkoniecznie niebieska - "tylko błękit wciąga naaaaas" ....
![]()

tak jak myślałam 

helołłłłłłł![]()
Dokładnie......lepiej smiać sie jak płakać....choć powiem Ci, że mój burek spogląda na mnie z podejrzeniem, jak sie tak brecham do monitora.....Tak ale jestem Ci za to wdzięczna bo śmieje się sama do siebie a to fajne....taka bratnia dusza :-)

ale mnie dzis nosi normalnie jakbym miala zaraz rodzic.....
sprzatanie gotowanie od samego rana..... i wogole nie jestem zmeczona.... juz mnie kusi zeby wsyztsko z szafy wyrzucic i zrobic tam PORZADNY PORZADEK
bigosik gotowy zapraszama wieczorkiem robie leczo
![]()

Aaaaa P chodzi obok i śpiewa pod nosem "jesteś szalona mówię Ci zawsze nią byłaś..."tak jak myślałam
![]()

Dokładnie......lepiej smiać sie jak płakać....choć powiem Ci, że mój burek spogląda na mnie z podejrzeniem, jak sie tak brecham do monitora.....
.....zawsze taka wariatka byłam....nawet przez łzy sie smieje.....![]()