• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
ale mnie dzis nosi normalnie jakbym miala zaraz rodzic.....:-D:-D:-D

sprzatanie gotowanie od samego rana..... i wogole nie jestem zmeczona.... juz mnie kusi zeby wsyztsko z szafy wyrzucic i zrobic tam PORZADNY PORZADEK:-D:-D:-D:-D

bigosik gotowy zapraszam :):):) a wieczorkiem robie leczo :):):)

ale mnie dzis nosi normalnie jakbym miala zaraz rodzic.....:-D:-D:-D

sprzatanie gotowanie od samego rana..... i wogole nie jestem zmeczona.... juz mnie kusi zeby wsyztsko z szafy wyrzucic i zrobic tam PORZADNY PORZADEK:-D:-D:-D:-D

bigosik gotowy zapraszam :):):) a wieczorkiem robie leczo :):):)

Stawiaj talerz i dla mnie pracusiu ale najpierw wpadnij posprzątać bo mi się jakoś nie chce :-D:-D:-D

wesolo tu ze ho ho :):):))
no i tak trzymac :):))

ewelinka ja to sie nie wypawiadam juz co do sluzby zdrowia i badan bo mnie to rece opadaja :( same widzicie ze choroby nas nie opuszczaja :(:((

Daniusiu mam nadzieje ze po weekendzie wrocisz jak nowo narodzona jak mezulek o cibeie zadba :):):)

reklama
Dokładnie......lepiej smiać sie jak płakać....choć powiem Ci, że mój burek spogląda na mnie z podejrzeniem, jak sie tak brecham do monitora.....:-D:-D
.....zawsze taka wariatka byłam....nawet przez łzy sie smieje.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To kochana podobnie jak ja może dlatego jesteśmy takie silne i potrafimy wiele przetrwać nie poddajemy się łatwo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry