Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stawiaj talerz i dla mnie pracusiu ale najpierw wpadnij posprzątać bo mi się jakoś nie chce![]()
Aaaaa P chodzi obok i śpiewa pod nosem "jesteś szalona mówię Ci zawsze nią byłaś..."![]()
![]()

no masz jak dobrze Cię zna 

No ale cóż na to poradzimy skarbie......w końcu opuszczą.....;-)wesolo tu ze ho ho)
no i tak trzymac)
ewelinka ja to sie nie wypawiadam juz co do sluzby zdrowia i badan bo mnie to rece opadajasame widzicie ze choroby nas nie opuszczaja
(
Daniusiu mam nadzieje ze po weekendzie wrocisz jak nowo narodzona jak mezulek o cibeie zadba![]()
wesolo tu ze ho ho)
no i tak trzymac)
ewelinka ja to sie nie wypawiadam juz co do sluzby zdrowia i badan bo mnie to rece opadajasame widzicie ze choroby nas nie opuszczaja
(
Daniusiu mam nadzieje ze po weekendzie wrocisz jak nowo narodzona jak mezulek o cibeie zadba![]()

Twardzielki......w LO mówili na mnie "skałka"To kochana podobnie jak ja może dlatego jesteśmy takie silne i potrafimy wiele przetrwać nie poddajemy się łatwo ;-)

...nie wiem o co mu chodzi......![]()
![]()

nie ma sprawy mozna mnie wykorzystac poki mi sie tak chce:
no co Ty wykorzystać ciężarną?????????????? nie wypada
po za tym nie mam czym węze mają tylko strażacy 

Ja też kochana mam taką nadzieje, ale pewnie dopiero jak wyniki będą w ręce dojdę do siebie porządnie teraz to więcej myślenia niż to warte![]()
Ja??? Zawsze niewinna...skromna......małomówna....itp. a ludzie i tak sie czepiają.....jakie niewiniatko)))