ewelina28
Dum Spiro Spero...
Fajnie, że daje znać i pewnie mówi "Heeellllooołłłłł jest tam kto?" ....rety ale maly szalejeten w brzuchu;-);-);-)

Ugłaskaj brzusia od e-ciotki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fajnie, że daje znać i pewnie mówi "Heeellllooołłłłł jest tam kto?" ....rety ale maly szalejeten w brzuchu;-);-);-)

a ja u tatusia jestem RYBCIA....
chyba wieloryb![]()

Taaaaa słodkie........nieraz to normalnie takiego wstydu mi narobi że tylko spindalać....ogólnie wesołek z mojego papy i mama zawsze powtarza, że ja żarcik wyostrzony mam po ojcu....
![]()
rety ale maly szalejeten w brzuchu;-);-);-)
daNUŚKA ..... ja nie wyobrażam sobie dnia bez moich rodziców....jestem z nimi cholernie związana...zresztą z siorami też.....Mój na mnie mówił NUŚKA
To mój tak samo ale fajnie z nim było mieliśmy świetny kontakt brakuje mi go teraz strasznie ;-)

daNUŚKA ..... ja nie wyobrażam sobie dnia bez moich rodziców....jestem z nimi cholernie związana...zresztą z siorami też.....![]()
to rodzina nie istnieje już dla niego 
....P mnie wzywa........chyba czas uciekać.....![]()
Przykro mi.......Ja jestem teraz z mamą bo Taty już nie ma z bratem za to nie mam prawie wcale kontaktu, jak jest z tą swoją (piiiiiiiiiiii)to rodzina nie istnieje już dla niego
![]()

strażak sam.....la la la la
![]()

pikny 

a ten wąż wooooooooooooooow