ewelina28
Dum Spiro Spero...
Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia...la la laTo leć kochana do niego leć i nie rób tego czego ja bym nie zrobiła a rób to na co masz ochotę ;-)
Normalnie dzisiaj wsio śpiewająco...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia...la la laTo leć kochana do niego leć i nie rób tego czego ja bym nie zrobiła a rób to na co masz ochotę ;-)

Sikawko-pytong.........z ładną wymienną końcówkąpikny
a ten wąż wooooooooooooooow
![]()

Przykro mi.......![]()

Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia...la la la
Normalnie dzisiaj wsio śpiewająco...![]()

echh aż Ci zazdroszczę ;-)Sikawko-pytong.........z ładną wymienną końcówką![]()

Fajnie, że daje znać i pewnie mówi "Heeellllooołłłłł jest tam kto?" ....
Ugłaskaj brzusia od e-ciotki![]()
Dawaj buziaka dam małemu łobuzowi w brzusio ;-)

ale polaskalam 

cumolka nie dam rady dacale polaskalam
![]()
słuchaj ale masz zły rysunek na ciażowym suwaczku bo tam to chyba...panienkę definitywnie widać nie??? 

A to fajniesłuchaj ale masz zły rysunek na ciażowym suwaczku bo tam to chyba...panienkę definitywnie widać nie???
![]()

potargaj ode mnie swoje "burko-buraki"...sterowniki połapane? ...buziak słońce***

Świeci świeci...i to bez wazeliny....To leć się zapomniećechh aż Ci zazdroszczę ;-)
A jak mu się ta końcówka świeci![]()

Uciekam kochane...dziękuję za radosne chwile
Życzę Wam radosnego popołudnia jak i weekendu, duuuuuuużo uśmiechu i optymizmu....BUZIAM****
Anetko, brakowało mi Ciebie dzisiajpotargaj ode mnie swoje "burko-buraki"...sterowniki połapane? ...buziak słońce***
Madzia, pogłaskaj brzusio od e-ciotki i wypoczywaj Skarbie, miłego weekendu....
Violuś, mam nadzieję, że małemu lepiej...trzymaj się ciepło, ściskam****
Martuś i Danuś, Wy wiecie co....Kocham Was sisunie* moje
BUZIAM***