ewelina28
Dum Spiro Spero...
...niuchhhhhhhhhhhhhhh......o ja pikole ale zapach!!!!!!!!!!!!Kochana jak obiecałam potrzymaj kubeczek i powąchaj ;-)Tylko spokojnie![]()
(ślinotok)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...niuchhhhhhhhhhhhhhh......o ja pikole ale zapach!!!!!!!!!!!!Kochana jak obiecałam potrzymaj kubeczek i powąchaj ;-)Tylko spokojnie![]()
(ślinotok)łomatko... ZADYMIARAco się stało że burmistrz Ci podpadł...hę???
o tak tak... my wódeczke a Ty soczek
szybciutko...
i vis-à-vis Kochana :-):-):-)
Cześć słonko......
szkoda gadać.....2 miesiące temu ugadywałam z burmistrzem udostępnienie sali konferencyjnej.....i sie zgodził, a dzisiaj mi mówi, że wypadło im zebranie i ze raczej nie da rady...a mi jest potrzebna na za tydzień!!!!! Nie oszczędziłam go ani trochę i powiedział, że pomyśli...czekam na telefon.....a co mnie wnerwił.......myślał, że jaką sierote ma przed sobą baran jeden....ech....
![]()

Dopiełaś swego![]()
...ja chcę kawy.................![]()

Podpadł to mało powiedziane!!! Nie będzie debila z człowieka robił......ale zobaczymy ma dzwonić....mam nadzieję, że z dobrymi wieściami bo jak tam wpadne to mu...łeb przy samych jajcyngach ukręcę....łomatko... ZADYMIARAco się stało że burmistrz Ci podpadł...hę???

Aż starosta przyleciał patrzeć co się dzieje....A na co Ci ta sala konferencyjna??
Wyobrażam sobie co się tam działo![]()

...niuchhhhhhhhhhhhhhh......o ja pikole ale zapach!!!!!!!!!!!!(ślinotok)

Podpadł to mało powiedziane!!! Nie będzie debila z człowieka robił......ale zobaczymy ma dzwonić....mam nadzieję, że z dobrymi wieściami bo jak tam wpadne to mu...łeb przy samych jajcyngach ukręcę....![]()