• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana nie martw się wszystko będzie dobrze u gina zobaczysz :tak:

Zobaczcie jak czas leci ja jutro 2 lata jak straciłam pierwsze maleństwo kiedy to zleciało nie wiem :sorry:
czas plynie nieubłagalnie szybko:sorry:

Mam nadzieje, że i nam się uda :tak:

Jej pokaż brzusio plissss :-)
Danusiu uda się na pewno :tak: a masz juz wyniki genetyki?

No fakt czas pędzi strasznie nie da się ukryć , w marcu będzie rok jak się poznałyśmy z Madzią i Anecią na forum :-)
Robimy w marcu imprezkę na odskoczni:-) ale ten czas mija:sorry:

rzeczywiscie czas leci... i ja uważam że zdecydowanie za szybko !!! postuluje aby wolniej te dni mijały !!! no !!!
:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D
ech... rzeczywiście... nawet nie wiem kiedy to zleciało...:sorry:

No jakoś tak zleciały :tak:
Pamiętam, że pierwsza osoba z jaką zaczęłam pisać to była Madzia i potem Ty i tak jakoś obie mi przypadłyście do gustu :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

Witam ponownie....dopiero wróciłam.....jestem wściekła....i opier**** burmistrza!!!!!!!!!!!!!!!! A co se myśli, że wazny jest?!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Co jest sis?

czas plynie nieubłagalnie szybko:sorry:
Danusiu uda się na pewno :tak: a masz juz wyniki genetyki?

Nie jeszcze nie mam ale myśle, że koniec listopada zadzwonią już co i jak :sorry:
No robimy imprezkę koniecznie :tak::-)

Witam ponownie....dopiero wróciłam.....jestem wściekła....i opier**** burmistrza!!!!!!!!!!!!!!!! A co se myśli, że wazny jest?!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

łomatko... ZADYMIARA :-D:-D:-D:-D co się stało że burmistrz Ci podpadł...hę???

o tak tak... my wódeczke a Ty soczek :-D:-D:-D:cool2:

No jakoś tak zleciały :tak:
Pamiętam, że pierwsza osoba z jaką zaczęłam pisać to była Madzia i potem Ty i tak jakoś obie mi przypadłyście do gustu :cool2::-D:-D:-D:-D:-D

szybciutko...
i
vis-à-vis Kochana :-):-):-) (jak to mówi Wiola:-p)

Załączniki

• 1299388.jpg
    1299388.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Dlatego zyczyłam ci cierpliwości:-D policz do 10:tak: i opowiadaj co sie stało:tak:
Cześć słonko......
szkoda gadać.....2 miesiące temu ugadywałam z burmistrzem udostępnienie sali konferencyjnej.....i sie zgodził, a dzisiaj mi mówi, że wypadło im zebranie i ze raczej nie da rady...a mi jest potrzebna na za tydzień!!!!! Nie oszczędziłam go ani trochę i powiedział, że pomyśli...czekam na telefon.....a co mnie wnerwił.......:wściekła/y: myślał, że jaką sierote ma przed sobą baran jeden....ech....:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry