Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czas plynie nieubłagalnie szybkoKochana nie martw się wszystko będzie dobrze u gina zobaczysz
Zobaczcie jak czas leci ja jutro 2 lata jak straciłam pierwsze maleństwo kiedy to zleciało nie wiem![]()

Danusiu uda się na pewnoMam nadzieje, że i nam się uda
Jej pokaż brzusio plissss :-)
a masz juz wyniki genetyki?Robimy w marcu imprezkę na odskoczni:-) ale ten czas mijaNo fakt czas pędzi strasznie nie da się ukryć , w marcu będzie rok jak się poznałyśmy z Madzią i Anecią na forum :-)

rzeczywiscie czas leci... i ja uważam że zdecydowanie za szybko !!! postuluje aby wolniej te dni mijały !!! no !!!
ech... rzeczywiście... nawet nie wiem kiedy to zleciało...![]()

no bo jak nie...to...
no i o to chodziło ;-);-):-)

Dlatego zyczyłam ci cierpliwościWitam ponownie....dopiero wróciłam.....jestem wściekła....i opier**** burmistrza!!!!!!!!!!!!!!!! A co se myśli, że wazny jest?!!!![]()
policz do 10
i opowiadaj co sie stało
Witam ponownie....dopiero wróciłam.....jestem wściekła....i opier**** burmistrza!!!!!!!!!!!!!!!! A co se myśli, że wazny jest?!!!![]()
czas plynie nieubłagalnie szybko
Danusiu uda się na pewnoa masz juz wyniki genetyki?
Robimy w marcu imprezkę na odskoczni:-) ale ten czas mija![]()

:-)Witam ponownie....dopiero wróciłam.....jestem wściekła....i opier**** burmistrza!!!!!!!!!!!!!!!! A co se myśli, że wazny jest?!!!![]()

co się stało że burmistrz Ci podpadł...hę???Robimy w marcu imprezkę na odskoczni:-) ale ten czas mija![]()

No jakoś tak zleciały
Pamiętam, że pierwsza osoba z jaką zaczęłam pisać to była Madzia i potem Ty i tak jakoś obie mi przypadłyście do gustu![]()
)...ja chcę kawy.................![]()

Cześć słonko......Dlatego zyczyłam ci cierpliwościpolicz do 10
i opowiadaj co sie stało
![]()
myślał, że jaką sierote ma przed sobą baran jeden....ech....