• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dzisiaj dzwoniłam do przychodni aby sie umówić na kolejną wizytę u gin. którą mam 30 a pani mi mówi ze punkty na NFZ sie skończyły i muszę zapłacić, a było tak pięknie:eek:

ło... bez sensu...

Nerka odmówiła funkcjonowania a jak wiecie czy nie wiecie mam tylko jedną :eek:

oj... biedactwo... le w szpitalu napewno pomogą i będzie git :tak::tak:
a jak tam Twój mężczyzna ?

To miałaś niezłą wycieczkę nie powiem ale nie coś chyba z autami było bo od soboty połowa rodzinki miała problemy z autem my też więc coś może w powietrzu wisi :-D:-D:-D:-D:-D
Oj wisi wisi:-D

Madzia to już 9 tydzień??? Wow ale leci szok :szok:

Gdyby nie mdłośći nie wiedziałabym że jestem w ciąży, może jak brzuszek mi urośnie to do mnie dotrze ta wiadomość:-D za tydz mam wizytę u gin i mam strasznego pietra:sorry:
a dziekuje coraz lepiej.... maly szaleje w brzuszku wiec i jak sie dobrze czuje :)
a Ty juz odespalas swoje??:)
Tak już wróciłam do swojego rytmu i nie mogę spać w nocy:eek:

Oj wisi wisi:-D
Gdyby nie mdłośći nie wiedziałabym że jestem w ciąży, może jak brzuszek mi urośnie to do mnie dotrze ta wiadomość:-D za tydz mam wizytę u gin i mam strasznego pietra:sorry:
Tak już wróciłam do swojego rytmu i nie mogę spać w nocy:eek:

Kochana nie martw się wszystko będzie dobrze u gina zobaczysz :tak:

Zobaczcie jak czas leci ja jutro 2 lata jak straciłam pierwsze maleństwo kiedy to zleciało nie wiem :sorry:

Ja dopiero z pieleszy się wygramoliłam odpoczywanie to świetna sprawa :-D:-D:-D

Aneciu ja kawusie poproszę :tak:

dzień dobry :-) miłe Cię widziec :-)
proszę kawusie
images

czesc Rudzia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
herbatka dla Ciebie
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama