rudzia789
szczęściara
Madzia to już 9 tydzień??? Wow ale leci szok![]()
czytasz mi w myslach:-):-):-) o tym samym wlasnie mialam napisac..... leci jak diabli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj dzwoniłam do przychodni aby sie umówić na kolejną wizytę u gin. którą mam 30 a pani mi mówi ze punkty na NFZ sie skończyły i muszę zapłacić, a było tak pięknie![]()
Nerka odmówiła funkcjonowania a jak wiecie czy nie wiecie mam tylko jedną![]()

czytasz mi w myslach:-):-):-) o tym samym wlasnie mialam napisac..... leci jak diabli![]()
Oj wisi wisiTo miałaś niezłą wycieczkę nie powiem ale nie coś chyba z autami było bo od soboty połowa rodzinki miała problemy z autem my też więc coś może w powietrzu wisi![]()
za tydz mam wizytę u gin i mam strasznego pietra
Tak już wróciłam do swojego rytmu i nie mogę spać w nocya dziekuje coraz lepiej.... maly szaleje w brzuszku wiec i jak sie dobrze czuje
a Ty juz odespalas swoje??![]()

Oj wisi wisi![]()
Gdyby nie mdłośći nie wiedziałabym że jestem w ciąży, może jak brzuszek mi urośnie to do mnie dotrze ta wiadomośćza tydz mam wizytę u gin i mam strasznego pietra
Tak już wróciłam do swojego rytmu i nie mogę spać w nocy![]()

No u Ciebie kochana nie gorzej już mijasz półmetek...echh jak ja Wam zazdroszcze ;-)
no jak tak dalej pojdzie to na koniec wogole sie nie ruszerosne i rosne a maly szaleje bez przerwy....
Kochana pamietaj ze i TY sie doczekasz;*

Ja dopiero z pieleszy się wygramoliłam odpoczywanie to świetna sprawa
Aneciu ja kawusie poproszę![]()

Kochana nie martw się wszystko będzie dobrze u gina zobaczysz
Zobaczcie jak czas leci ja jutro 2 lata jak straciłam pierwsze maleństwo kiedy to zleciało nie wiem![]()