• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam:-)
Karolcia ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo... cumolki :)

Madziula oj takie dlugie wypady to nienajlepsze dla ciezarowek tym bardziej z takimi przygodami - dobrze ze wrocilas... dozobaczenia rano :)

CUMOLKI dla wszystkich i kolorowych snow :)
Więcej na takie wycieczki sie nie piszę:sorry: po tym wypadzie spałam jaki zabita 12 godzin:szok::-)

Dzień dobry :-)

kawki?
images
Hej Anetko:-)

Marti ma opis na gg... "jeszcze 2w1" więc jeszcze w dwupaczku :-) ech... jak to szybko zleciało... pierwszy odskoczniowy bobasek :-D
Widziałam, tyle co ona biedna przeszła ale się udało:-D ona daje mi nadzieję że jednak się udaje:-)

Dzień Dobry.....
Kawkę serwuję, choć wypić nie mogę <<<:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:>>>
Lecę za chwilkę sprawy w Urzędzie Miasta pozałatwiać i wrócę do Was.

Zyczę cierpliwości w załatwianiu spraw:-)

Hello :)
Idę do szpitala jutro :-( Dajcie mi któraś nr tel na pw to napisze co tam ze mną cudują :-p
Dlaczego do szpitala? co się stało?:-(

czesc Madzia, Majsi :-)

Majsi... po co do szpitala...co się dzieje ?

Madziu przynajmniej się wyspałaś :-):-):-) A Marti... rzeczywiście daje nadzieje :tak:
Oj wreszcie sobie pospałam bo ostanio spać nie mogę:sorry: zgaga mnie piecze w nocy na maksa, ale przynajmniej mam apetyt, wręcz nie czuję nasycenia:-p
Dzisiaj dzwoniłam do przychodni aby sie umówić na kolejną wizytę u gin. którą mam 30 a pani mi mówi ze punkty na NFZ sie skończyły i muszę zapłacić, a było tak pięknie:eek:

reklama
No z powodu ciąży b wcześniej było wszystko ok a teraz badania moczu tragiczne do kibelka latam co kilka minut boli jak cholera ;/ No ale co tam niech porobią wszystkie badania a ja sobie odpocznę :P
Biedactwo:sorry: ja w każdej ciązy zaliczyłam szpital, w tej tez już leżałam i mam nadzieję że teraz wrócę dopiero na poród:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry