Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Więcej na takie wycieczki sie nie piszęKarolcia ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo... cumolki
Madziula oj takie dlugie wypady to nienajlepsze dla ciezarowek tym bardziej z takimi przygodami - dobrze ze wrocilas... dozobaczenia rano
CUMOLKI dla wszystkich i kolorowych snow![]()
po tym wypadzie spałam jaki zabita 12 godzin
:-)Hej Anetko:-)Dzień dobry :-)
kawki?![]()
Widziałam, tyle co ona biedna przeszła ale się udałoMarti ma opis na gg... "jeszcze 2w1" więc jeszcze w dwupaczku :-) ech... jak to szybko zleciało... pierwszy odskoczniowy bobasek![]()
ona daje mi nadzieję że jednak się udaje:-)Zyczę cierpliwości w załatwianiu spraw:-)
Dlaczego do szpitala? co się stało?:-(Hello
Idę do szpitala jutro :-( Dajcie mi któraś nr tel na pw to napisze co tam ze mną cudują![]()
Oj wreszcie sobie pospałam bo ostanio spać nie mogęczesc Madzia, Majsi :-)
Majsi... po co do szpitala...co się dzieje ?
Madziu przynajmniej się wyspałaś :-):-):-) A Marti... rzeczywiście daje nadzieje![]()
zgaga mnie piecze w nocy na maksa, ale przynajmniej mam apetyt, wręcz nie czuję nasycenia

Nerka odmówiła funkcjonowania a jak wiecie czy nie wiecie mam tylko jedną![]()
ale to z powodu ciąży? wiem ze czasami nerki szwankują z tego powodu ale po rozwiązaniu wszystko wraca do normyNo z powodu ciąży b wcześniej było wszystko ok a teraz badania moczu tragiczne do kibelka latam co kilka minut boli jak cholera ;/ No ale co tam niech porobią wszystkie badania a ja sobie odpocznęo kurczeale to z powodu ciąży? wiem ze czasami nerki szwankują z tego powodu ale po rozwiązaniu wszystko wraca do normy
BiedactwoNo z powodu ciąży b wcześniej było wszystko ok a teraz badania moczu tragiczne do kibelka latam co kilka minut boli jak cholera ;/ No ale co tam niech porobią wszystkie badania a ja sobie odpocznę![]()
ja w każdej ciązy zaliczyłam szpital, w tej tez już leżałam i mam nadzieję że teraz wrócę dopiero na poród