rudzia789
szczęściara
Gruba, rura i tym podobne zawsze mi się podobają![]()
hhehehe wiem co lubisz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gruba, rura i tym podobne zawsze mi się podobają![]()

Kochane trzymajcie kciuki bo na 19.45 idę do ginki na wizytę kontrolną bo mogę mieć jakąś infekcje :--( i chyb dostaniemy leki.
hhehehe wiem co lubisz![]()

dobrze na pewno napisze:-):-).&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno i daj znać co i jak jak wrócisz :-)
dobrze na pewno napisze:-):-).
i TY to do mnie??????
bezbronnej ciezaroweczce???:--
-
-(
ja wole z grubej rury![]()
Kochane trzymajcie kciuki bo na 19.45 idę do ginki na wizytę kontrolną bo mogę mieć jakąś infekcje :--( i chyb dostaniemy leki.
danulka nie mam upławów tylko co 20 minut latam siku mimo tego że nie pjie dużo załatwie się i za chilę czuje tak jak bym znowu musiała iśc a tam nic prawie nie leci do tego od wczoraj piecze mnie na dole i mam meg dużo białego śluzu.a co dalej masz jakieś upławy??
danulka nie mam upławów tylko co 20 minut latam siku mimo tego że nie pjie dużo załatwie się i za chilę czuje tak jak bym znowu musiała iśc a tam nic prawie nie leci do tego od wczoraj piecze mnie na dole i mam meg dużo białego śluzu.
napisz potem co Ci powiedziałaKochane trzymajcie kciuki bo na 19.45 idę do ginki na wizytę kontrolną bo mogę mieć jakąś infekcje :--( i chyb dostaniemy leki.
No ba bo jesteśmy podobne to wiesz bo sama też to lubisz![]()

danulka nie mam upławów tylko co 20 minut latam siku mimo tego że nie pjie dużo załatwie się i za chilę czuje tak jak bym znowu musiała iśc a tam nic prawie nie leci do tego od wczoraj piecze mnie na dole i mam meg dużo białego śluzu.