• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
danulka nie mam upławów tylko co 20 minut latam siku mimo tego że nie pjie dużo załatwie się i za chilę czuje tak jak bym znowu musiała iśc a tam nic prawie nie leci do tego od wczoraj piecze mnie na dole i mam meg dużo białego śluzu.

Ja też sporo w ciąży biegałam do ubikacji miałam wrażenie, że mam wiecznie pełny pęcherz ale nic nie piekło więc lepiej sprawdzić co się dzieje :tak: napisz potem co Ci powiedziała

Dobra kochane fajnie się rozmawia ale muszę uciekać poleżeć trochę ;-)

Miłego weekendu Wam życzę i do zobaczenia w poniedziałek na kawce :-)

Buziam :*

reklama
Kochane trzymajcie kciuki bo na 19.45 idę do ginki na wizytę kontrolną bo mogę mieć jakąś infekcje :-(:-( i chyb dostaniemy leki.

&&&& trzymam i czekam na wiesci

No ba bo jesteśmy podobne to wiesz bo sama też to lubisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no nie ma innej opcji :):):):):-D:-D:-D

danulka nie mam upławów tylko co 20 minut latam siku mimo tego że nie pjie dużo załatwie się i za chilę czuje tak jak bym znowu musiała iśc a tam nic prawie nie leci do tego od wczoraj piecze mnie na dole i mam meg dużo białego śluzu.

moim zdaniem nic takiego sie nie dzieje.... ja zawsze latam do kibelka i czasami czesciej.... pamietaj ze teraz robisz jakby za dwoch poza tym maluch musi gdzies uciskac to ci sie chce....
ale czekam na wiesci mimo wszytsko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry