V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Dobra kochane fajnie się rozmawia ale muszę uciekać poleżeć trochę ;-)
Miłego weekendu Wam życzę i do zobaczenia w poniedziałek na kawce :-)
Buziam :*
poczkaj chwilke...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rudzia tym sikaniem to się nie przejmuje ale tym że piecze:-&&&& trzymam i czekam na wiesci
no nie ma innej opcji:-d:-d:-d
moim zdaniem nic takiego sie nie dzieje.... Ja zawsze latam do kibelka i czasami czesciej.... Pamietaj ze teraz robisz jakby za dwoch poza tym maluch musi gdzies uciskac to ci sie chce....
Ale czekam na wiesci mimo wszytsko![]()

Anecia...no no widać Twój M dorósł do kolejnej próby, jak przyjdzie czas nic tylko brać się do dzieła...a kiedy planujecie?? Bo może wypadnie nam w tym samym czasie?? Ale by było fajnie ;-)

Wiem tylko tyle, że 2 lekarzy patrzyło na siebie dziwacznie podczas badania, więc albo nie wiedzą co to jest, albo jest ze mną źle....normalnie czarnym humorem pojadę - umieram?!![]()
![]()

ORozumiesz????? ZAKAZ PICIA KAWY!!! Powaliło ich???!!! Pytam lekarza - ale jak to? u mnie dzień bez kawy dniem straconym.....jedyna moja używka.....zaczał się śmiać a ja sobie uświadomiłam jak to zabrzmiało.....![]()

Anetko, brakowało mi Ciebie dzisiajpotargaj ode mnie swoje "burko-buraki"...sterowniki połapane? ...buziak słońce***