• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
&&&& trzymam i czekam na wiesci

no nie ma innej opcji :):):):):-d:-d:-d

moim zdaniem nic takiego sie nie dzieje.... Ja zawsze latam do kibelka i czasami czesciej.... Pamietaj ze teraz robisz jakby za dwoch poza tym maluch musi gdzies uciskac to ci sie chce....
Ale czekam na wiesci mimo wszytsko :)
rudzia tym sikaniem to się nie przejmuje ale tym że piecze:-(:-(.:-(

Witajcie dziewczynki. Ja dopiero dotarłam teraz do domku. I tak mam zapalenie pęcherza , dostałam leki i przez dwa tygodnie mam je brać i przed wizytą 8grudnia zrobić badanka. Malutka ma się dobrze machała rączkami i nóżkami:-):-).dziękujemy kochane za trzymanie kciuków:-):-).buziaczki i życzę wszystkim kolorowych snów

Witam się:-) żyję ale czuję sie nienajlepiej, w piatek byłam na mazurach, podróż długa i jeszcze popsuł się sawmochód, szkoda opowiadać, wróciłam zmęczona jak cholera:sorry:
miłego weekendu;-)

Karolcia ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo... cumolki :)

Madziula oj takie dlugie wypady to nienajlepsze dla ciezarowek tym bardziej z takimi przygodami - dobrze ze wrocilas... dozobaczenia rano :)

CUMOLKI dla wszystkich i kolorowych snow :)

Dzień dobry :-)

kawki?
images

reklama
Anecia...no no widać Twój M dorósł do kolejnej próby, jak przyjdzie czas nic tylko brać się do dzieła...a kiedy planujecie?? Bo może wypadnie nam w tym samym czasie?? Ale by było fajnie ;-)

byc może... ale to jeszcze nie ten czas...
:tak:
ja jeszcze nie planuje... ale że tak powiem... nie uważamy...
byłoby super... razem przez ciążę przejsc:))) a jak przyjemnie :-D:-D:-D

Jak samopoczucie dzisiaj Danusiu ?

Wiem tylko tyle, że 2 lekarzy patrzyło na siebie dziwacznie podczas badania, więc albo nie wiedzą co to jest, albo jest ze mną źle....normalnie czarnym humorem pojadę - umieram?!:szok: :zawstydzona/y::-D

złego diabli nie biorą :-D:-D:-D:-D:-D

ORozumiesz????? ZAKAZ PICIA KAWY!!! Powaliło ich???!!! Pytam lekarza - ale jak to? u mnie dzień bez kawy dniem straconym.....jedyna moja używka.....zaczał się śmiać a ja sobie uświadomiłam jak to zabrzmiało.....:zawstydzona/y::-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a może chociaż taką bezkofeinową :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anetko, brakowało mi Ciebie dzisiaj :zawstydzona/y: potargaj ode mnie swoje "burko-buraki"...sterowniki połapane? ...buziak słońce***

ja tez tęśknic...
buraki potargane, sterowniki złapane... życ nie umierac :-):-):-):-p:-p:-p

a tak na marginesie POBUDKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool2::cool2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry