Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak ja przyszłam to jak zwykle.......nikogo nie ma......ech......![]()
Dzień dobry :-) Jak dzionek mija ?
wybacz kochana o Tobie zapomniałam ale wstyd
jak się czujesz mamusiu?? Czekaj czekaj teraz Twój men wraca jakoś nie?A idź kochana....kodzborowce cholerni!!! Tylko sie nabiegałam...nalatałam...najeździłam i nasłuchałam.....a i tak do końca nie wiadomo skąd moje wymioty.....Jak na razie zmieniła mi leki....jedynie czego sie dowiedziałam to, że mam jakiś płyn w żołądku ......Jestem i jak tam? Co u lekarza?

A idź kochana....kodzborowce cholerni!!! Tylko sie nabiegałam...nalatałam...najeździłam i nasłuchałam.....a i tak do końca nie wiadomo skąd moje wymioty.....Jak na razie zmieniła mi leki....jedynie czego sie dowiedziałam to, że mam jakiś płyn w żołądku ......![]()
Tak....mam przyjść jutro po jedzeniu, żeby powtórzyć badania, tylko nie wiem po co....dzisiaj miałam na czczo.....usg i gastroskopia.......teraz mnie gardło napindala że hej....Płyn?? Hmmm a robili Ci jakieś badania chociaż?
Tak....mam przyjść jutro po jedzeniu, żeby powtórzyć badania, tylko nie wiem po co....dzisiaj miałam na czczo.....usg i gastroskopia.......teraz mnie gardło napindala że hej....
Tak....mam przyjść jutro po jedzeniu, żeby powtórzyć badania, tylko nie wiem po co....dzisiaj miałam na czczo.....usg i gastroskopia.......teraz mnie gardło napindala że hej....
ciekawe co za badania zrobią