ewelina28
Dum Spiro Spero...
A mi powiedzieli, że nie pić gorącego i gazowanego!!!Napij się czegoś gazowanego to złagodzi trochę mi tak po gastroskopii poradzili

I kurna bądź tu mądry.....przejdzie samo....;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mi powiedzieli, że nie pić gorącego i gazowanego!!!Napij się czegoś gazowanego to złagodzi trochę mi tak po gastroskopii poradzili

Wiem tylko tyle, że 2 lekarzy patrzyło na siebie dziwacznie podczas badania, więc albo nie wiedzą co to jest, albo jest ze mną źle....normalnie czarnym humorem pojadę - umieram?!![]()
![]()
od takiej pierdołki się nie umiera raczej stawiam na to pierwsze nie wiedzieli co Ci jest albo do czego to sklasyfikować 
No właśnie też mnie to zdziwiło.....ja im tam nahaftuje chyba.....nie wyobrażam sobie tego badania jutro.....Po jedzeniu na badania??ciekawe co za badania zrobią
![]()
A mi powiedzieli, że nie pić gorącego i gazowanego!!!
I kurna bądź tu mądry.....przejdzie samo....;-)
Normalnie sie okaże, że jakiś "wyjątkowy przypadek" jestemChciałabyśod takiej pierdołki się nie umiera raczej stawiam na to pierwsze nie wiedzieli co Ci jest albo do czego to sklasyfikować
![]()

No właśnie też mnie to zdziwiło.....ja im tam nahaftuje chyba.....nie wyobrażam sobie tego badania jutro.....
Może chodzi o to, by żołądek był wypełniony....nie wiem.....
Normalnie sie okaże, że jakiś "wyjątkowy przypadek" jestem
A wiadomo czy sie nie umiera? Nic mnie nie zdziwi....;-)
;-)No kurna......nie ma LETKOKochana nie ma tak dobrze....musisz się jeszcze na tym padole pomęczyć trochę a nie tak siup i już;-)

No raczej.....no zobaczymy jutro....w poniedziałek dam znać co i jak....Gastroskopii na pełen żołądek raczej Ci nie zrobią bo to będzie po prostu nie wykonalne raczej usg albo jakieś inne

No kurna......nie ma LETKO![]()