ewelina28
Dum Spiro Spero...
No mam nadzieję, bo niewyróbka bez kawy....Ty będziesz piła, a ja wąchała aromat....;-)koniec świata normalnie KONIEC o ja to z kim ja kawkę będe pić???
Siem nie martw to chwilowe zapewnepozwolą Ci nie długo ja to wiem
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No mam nadzieję, bo niewyróbka bez kawy....Ty będziesz piła, a ja wąchała aromat....;-)koniec świata normalnie KONIEC o ja to z kim ja kawkę będe pić???
Siem nie martw to chwilowe zapewnepozwolą Ci nie długo ja to wiem
![]()

I ja Cię lovam sis****
...to jest miłośc...to ciała są dwa..inne dreszcze.....dobrze że P tego nie czyta....

wtedy jadę do Ciebie 

No mam nadzieję, bo niewyróbka bez kawy....Ty będziesz piła, a ja wąchała aromat....;-)![]()

Nie ma problemu...zawsze Cie przyjmę z otwartymi ramionamiKurcze dobrze, że i mój S tego nie czyta inaczej albo by się napalił na dwie babki albo rozwódwtedy jadę do Ciebie
![]()

sobie wyobrażasz? Toć to by było wariatkowo.....

...i dasz potrzymać kubeczek???Nie martw się dam Ci powąchać każdą jaką będe piła obiecuje ;-)![]()

;-)Nie ma problemu...zawsze Cie przyjmę z otwartymi ramionamisobie wyobrażasz? Toć to by było wariatkowo.....
![]()

...i dasz potrzymać kubeczek???;-)

No tak......głowa mała, by to ogarnąć!Se nie wyobrażam mimo, że bardzo próbuje![]()

Niewyobrażalne - bezcenne....;-)No tak......głowa mała, by to ogarnąć!Niewyobrażalne - bezcenne....;-)

ale zrobimy sobie próbkę na wiosnę
jak się wybiorę na kaszuby bój się bo spotkanie Cię nie minie na 100 % dopadnę 

Kawa jest blee o!OK...podeślę eska...ale takiego wiesz w skróconej wersji ha ha ha i wieczorkiem, bo jak zejdzie tyle co dzisiaj.......
Aaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno - mam zakaz picia kawy (chwilowo) !!!!!!!!!!! Rozumiesz????? ZAKAZ PICIA KAWY!!! Powaliło ich???!!! Pytam lekarza - ale jak to? u mnie dzień bez kawy dniem straconym.....jedyna moja używka.....zaczał się śmiać a ja sobie uświadomiłam jak to zabrzmiało.....![]()
Nie no żartuję jeśli tak lubisz to współczuje ;/To dobrze że coraz lepiej :*A dziękuje dziś już lepiej choć nie do końca dobrze ale unormuje się powoli ;-)
No to Moniki nie będzie do końca tygodnia mur-beton jak się dorwią do siebie to ja Cięaż się boje
![]()
Mamy inne godziny spania więc tak łatwo się mnie nie pozbędziecie