ewelina28
Dum Spiro Spero...
....wirtualne wąchanie kawy......No i jeszcze pytasz???????????????? Pewnie, że dam i to nie raz![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....wirtualne wąchanie kawy......No i jeszcze pytasz???????????????? Pewnie, że dam i to nie raz![]()

Kawa jest blee o!Nie no żartuję jeśli tak lubisz to współczuje ;/
To dobrze że coraz lepiej :*
A tam od razu nie będzieMamy inne godziny spania więc tak łatwo się mnie nie pozbędziecie
![]()

....wirtualne wąchanie kawy......
![]()

Kochana!!!!!!!!!!! Byłoby świetnie! Liczę na to, że mnie odwiedzisz.....tylko grubo wcześniej daj znać to żubróweczkę zacznę chłodzićDokładnieale zrobimy sobie próbkę na wiosnę
jak się wybiorę na kaszuby bój się bo spotkanie Cię nie minie na 100 % dopadnę
![]()

...co innego bardziej mi tu pasujeConajmniej jakby nerkę albo co innego wycieli![]()

Ahahahahhah no bez snu się nie da całego tygodnia pociągnąćTo Ty masz zamiar spać?????????????![]()

oj uwierz mi że się da......bo wiesz "Jak się DA to się da" ;-);-)Ahahahahhah no bez snu się nie da całego tygodnia pociągnąć![]()

tym bardziej "pociągnąć" !!!!!!Też bym się żubrowki napiła :-Kochana!!!!!!!!!!! Byłoby świetnie! Liczę na to, że mnie odwiedzisz.....tylko grubo wcześniej daj znać to żubróweczkę zacznę chłodzić![]()
Ahahahahhahahah Zboczki jedne Kochaneoj uwierz mi że się da......bo wiesz "Jak się DA to się da" ;-);-)tym bardziej "pociągnąć" !!!!!!

To jak będziesz mogła...zapraszam!!!Też bym się żubrowki napiła :--
-
-(
:-):-)