Danula
czekam ciągle czekam.....
No raczej.....no zobaczymy jutro....w poniedziałek dam znać co i jak....
W sumie to na coś umrzec trzeba nie???![]()
Hej a czemu w poniedziałek?? Jutro czekam na wiadomości a nie w poniedziałek esa podeślij
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No raczej.....no zobaczymy jutro....w poniedziałek dam znać co i jak....
W sumie to na coś umrzec trzeba nie???![]()
O dżizzzzzzzzzzzzzzzz.....No nie ma poza tym jeszcze się ze mną dostatecznie nie wymęczyłaś a to trochę trwa...,tak, że skazana jesteś na długowieczność![]()

Żaden wstydwybacz kochana o Tobie zapomniałam ale wstyd
jak się czujesz mamusiu?? Czekaj czekaj teraz Twój men wraca jakoś nie?

O dżizzzzzzzzzzzzzzzz.....
No nic rękawy zakasać i damy radę!!
Ja z Tobą kochana to pół biedy, ale Tobie ze mną to serdecznie współczuję![]()

OK...podeślę eska...ale takiego wiesz w skróconej wersji ha ha ha i wieczorkiem, bo jak zejdzie tyle co dzisiaj.......Hej a czemu w poniedziałek?? Jutro czekam na wiadomości a nie w poniedziałek esa podeślij

Żaden wstydA w miare się czuję
Byłam dziś badania porobić ale za wynikami muszę do poniedziałku poczekać mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
![]()
A no wraca wraca w poniedziałek albo wtorek będzie w domku już się boję
A jak tam Kochana u Ciebie ?

aż się boje 

Zabrzmiało jednoznacznie czyli - rajcuję Cię?!!!E tam współczuje ja lubie wyzwania i "trudne" przypadki ;-) im trudniej i ciężej tym lepiej rajcuje mnie to - jakkolwiek to nie zabrzmiało![]()

no tak...trudny przypadek ze mnie.....nie podlega dyskusji

OK...podeślę eska...ale takiego wiesz w skróconej wersji ha ha ha i wieczorkiem, bo jak zejdzie tyle co dzisiaj.......
Aaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno - mam zakaz picia kawy (chwilowo) !!!!!!!!!!! Rozumiesz????? ZAKAZ PICIA KAWY!!! Powaliło ich???!!! Pytam lekarza - ale jak to? u mnie dzień bez kawy dniem straconym.....jedyna moja używka.....zaczał się śmiać a ja sobie uświadomiłam jak to zabrzmiało.....![]()

koniec świata normalnie KONIEC o ja to z kim ja kawkę będe pić??? 

pozwolą Ci nie długo ja to wiem 
Zabrzmiało jednoznacznie czyli - rajcuję Cię?!!!no tak...trudny przypadek ze mnie.....nie podlega dyskusji
![]()
no ba od początku przecież wiesz, że ja Cię lovam i tym podobne 
I ja Cię lovam sis****no ba od początku przecież wiesz, że ja Cię lovam i tym podobne
![]()

dobrze że P tego nie czyta....