• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie kochane. To moje częste siusianie w dzień i w nocy jest chyba spowodowane tym że mogę mieć jakieś zapalenie po zaczęło mnie piec tam na dole i mam gęsty biały śluz jest go sporo:-(:-(. Ale robiłam ostatnio badania moczu i było wszystko dobrze więc już sama nie wiem.jak zwykle coś:-(.

Ewelinka sis daj znać ja wrócisz od lekarza co się dzieje dokładnie martwię się o Ciebie... :-(

Martusia biedulo ale Was się choroby trzymają ale mam nadzieje, że małemu szybko przejdzie....ja poproszę tego bigosiku bo smaka mi narobiłaś :tak:

Anecia...no no widać Twój M dorósł do kolejnej próby, jak przyjdzie czas nic tylko brać się do dzieła...a kiedy planujecie?? Bo może wypadnie nam w tym samym czasie?? Ale by było fajnie ;-)

Wiola sporo już masz zrobione nic tylko czekać na dotacje i brać się do dzieła...

Madziula głodomorku a co tam u Was?? Jak się czujesz kochana??

Karola biedaczko Ty wiecznie coś nie tak mam nadzieje, że tym razem nie dzieje się nic złego..

Ostatnia edycja:
Iza jak nas czytasz to pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :-)

Czy wie coś któraś o Marti?? Urodziła już?? Jest w domu czy jak??

Kobietka pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

A ja zajrzę pewnie dopiero po weekendzie nie mam siły na nic samopoczucie jest praktycznie zerowe wczoraj cały dzień przeleżałam dziś pewnie będzie podobnie.

Mąż obiecał, że w weekend doda mi sił więc liczę na niego i na tą obiecaną opiekę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry