Danula
czekam ciągle czekam.....
A Ty jak się czujesz???
A dzięki dobrze @ przylazła wczoraj w nocy z takim przytupem, że hej

Marta mam nadzieje, że będziesz dzisiaj i czujesz się choć troszkę lepiej, odezwij się do nas!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Ty jak się czujesz???

Wiem kochana, ale moja mama wczoraj przy garach taaaaak się rozkleiła........pierwszy raz ją widziałam, jak tak płacze.....chyba też ją to wszytsko przerosło...ale wiem, że będzie ciepło i rodzinnie, mimo że nie w komplecie....Kochana będzie wspaniale rodzinnie i ciepło mimo smutków i strachu będziesz szczęśliwa bo Boże Narodzenie to czas ładowania akumulatorów i zbierania sił i nadziei więc tak na to spójrz![]()
Czyli tak, jak chciałaś......A dzięki dobrze @ przylazła wczoraj w nocy z takim przytupem, że hej
Marta mam nadzieje, że będziesz dzisiaj i czujesz się choć troszkę lepiej, odezwij się do nas!!!!!!!!!!!!!
Wiem kochana, ale moja mama wczoraj przy garach taaaaak się rozkleiła........pierwszy raz ją widziałam, jak tak płacze.....chyba też ją to wszytsko przerosło...ale wiem, że będzie ciepło i rodzinnie, mimo że nie w komplecie....
Czyli tak, jak chciałaś......

Niestety, jest jak jest i trzeba to zaakceptować, czy się chce czy nie....Tak to już jest niestety, że nigdy nie jest tak jakbyśmy ccieli i prawie co rok kogoś przy stole brakuje....ale będzie Was jeszcze więcej ;-)
Wiesz chciałam nie chciałam po prostu chce sprawdzić wszystko nie chce przechodzić znowu przez ten zabieg i to wszystko, tym razem chce nosić maleństwo 9 miesięcy i wole posprawdzać wszystko co możliwe i jak tylko ginka powie, że już można wtedy będziemy się starać od razu![]()
Niestety, jest jak jest i trzeba to zaakceptować, czy się chce czy nie....
No tak lepiej 100 razy sprawdzić, niż póxniej żałować...Kochana a Ty mi powiedz, Wy robiliście badania na zespół antyfosolipidowy?
Kochana zrób koniecznie antyfosfolipidowe - to bardzo ważne badania! Ja miałam robione od razu! To było pierwsze badanie, jakie musiałam wykonać.....No właśnie nie to też bym chciała zrobić no i wymaz koniecznie jak teraz u niej będe może z tego coś wyjdzie
Kochana zrób koniecznie antyfosfolipidowe - to bardzo ważne badania! Ja miałam robione od razu! To było pierwsze badanie, jakie musiałam wykonać.....

To już zaciskam &&& ;-)Zrobie na pewno właśnie poczytałam trochę o tym i będe robić zaraz po nowym roku![]()

To już zaciskam &&& ;-)
Powiem Ci, że ja tych badań bałam się najbardziej.....ale wyszły książkowo.....bo jak się okazało szukaliśmy tam, gdzie problemu nie było...ech....mam nadzieję, że ten nowy rok będzie łaskawszy dla nas wszystkich....![]()