• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana będzie wspaniale rodzinnie i ciepło mimo smutków i strachu będziesz szczęśliwa bo Boże Narodzenie to czas ładowania akumulatorów i zbierania sił i nadziei więc tak na to spójrz :tak:
Wiem kochana, ale moja mama wczoraj przy garach taaaaak się rozkleiła........pierwszy raz ją widziałam, jak tak płacze.....chyba też ją to wszytsko przerosło...ale wiem, że będzie ciepło i rodzinnie, mimo że nie w komplecie....

Wiem kochana, ale moja mama wczoraj przy garach taaaaak się rozkleiła........pierwszy raz ją widziałam, jak tak płacze.....chyba też ją to wszytsko przerosło...ale wiem, że będzie ciepło i rodzinnie, mimo że nie w komplecie....

Tak to już jest niestety, że nigdy nie jest tak jakbyśmy chcieli i prawie co rok kogoś przy stole brakuje....ale będzie Was jeszcze więcej ;-)

Czyli tak, jak chciałaś......

Wiesz chciałam nie chciałam po prostu chce sprawdzić wszystko nie chce przechodzić znowu przez ten zabieg i to wszystko, tym razem chce nosić maleństwo 9 miesięcy i wole posprawdzać wszystko co możliwe i jak tylko ginka powie, że już można wtedy będziemy się starać od razu :tak:

Tak to już jest niestety, że nigdy nie jest tak jakbyśmy ccieli i prawie co rok kogoś przy stole brakuje....ale będzie Was jeszcze więcej ;-)
Wiesz chciałam nie chciałam po prostu chce sprawdzić wszystko nie chce przechodzić znowu przez ten zabieg i to wszystko, tym razem chce nosić maleństwo 9 miesięcy i wole posprawdzać wszystko co możliwe i jak tylko ginka powie, że już można wtedy będziemy się starać od razu :tak:
Niestety, jest jak jest i trzeba to zaakceptować, czy się chce czy nie....

No tak lepiej 100 razy sprawdzić, niż póxniej żałować...Kochana a Ty mi powiedz, Wy robiliście badania na zespół antyfosolipidowy?

Niestety, jest jak jest i trzeba to zaakceptować, czy się chce czy nie....

No tak lepiej 100 razy sprawdzić, niż póxniej żałować...Kochana a Ty mi powiedz, Wy robiliście badania na zespół antyfosolipidowy?

No właśnie nie to też bym chciała zrobić no i wymaz koniecznie jak teraz u niej będe może z tego coś wyjdzie

Zrobie na pewno właśnie poczytałam trochę o tym i będe robić zaraz po nowym roku :tak:
To już zaciskam &&& ;-)
Powiem Ci, że ja tych badań bałam się najbardziej.....ale wyszły książkowo.....bo jak się okazało szukaliśmy tam, gdzie problemu nie było...ech....mam nadzieję, że ten nowy rok będzie łaskawszy dla nas wszystkich....:tak:

reklama
To już zaciskam &&& ;-)
Powiem Ci, że ja tych badań bałam się najbardziej.....ale wyszły książkowo.....bo jak się okazało szukaliśmy tam, gdzie problemu nie było...ech....mam nadzieję, że ten nowy rok będzie łaskawszy dla nas wszystkich....:tak:

Trzymaj trzymaj...powiedz na czym polegają te badania??

Ja już sama nie wiem gdzie szukać jak u mnie nic nie zjadą i wszystko będzie ok to zrobimy jeszcze małżowi na nasionka i zobaczymy wtedy...ale mam nadzieje, że w tym roku dostaniemy zielone światełko na próby ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry