• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ano i chyba zostanę do nowego roku w nich......nie mam ochoty wynurzać nosa.....żartuję....własnie latam z jedną ubraną nogawką spodni po pokoju.....w poszukiwaniu zaginionej spinki do włosów.......

Czemu mnie to nie dziwi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki mam do was pytanie:sorry: dzisiaj mijają 2 tyg od zabiegu a ja nadal plamię, trochę mnie to martwi bo myslałam że po lyżeczkowaniu trwa to krócej:sorry:

Kochana nie martw się ja po zabiegu krwawiłam prawie 4 tygodnie to zależy jak Cię wyczyścili

A tak na marginesie.... to - 10 u nas jest i biało - ślicznie......

U nas też :tak:

reklama
Dziewczynki mam do was pytanie:sorry: dzisiaj mijają 2 tyg od zabiegu a ja nadal plamię, trochę mnie to martwi bo myslałam że po lyżeczkowaniu trwa to krócej:sorry:
Kochana nie masz powodu do niepokoju....to normalne...ja też długo krwawiłam po .... można plamić do miesiąca....jedynie co kontroluj to temperaturę, jesli sie podwyższa i utrzymuje to leć do lekarza, ale jeśli jest w normie to niczym sie nie przejmuj....

Kochana nie masz powodu do niepokoju....to normalne...ja też długo krwawiłam po .... można plamić do miesiąca....jedynie co kontroluj to temperaturę, jesli sie podwyższa i utrzymuje to leć do lekarza, ale jeśli jest w normie to niczym sie nie przejmuj....
Temperatura waha mi się od 36,6 do 37 więc jest ok, nie mam gorączki więc chyba się nic nie dzieje, martwi mnie tylko wygląd plamień bo to takie resztki tkanki jak małe żyłki, ale tak widocznie musi być:sorry:

Ja uwielbiam taka pogodę....i ja zaraz lecę herbatkę zaparzyć z cytrynką i miodem, tak zapobiegawczo..;-)

To ja też poproszę tak zapobiegawczo :tak:

Temperatura waha mi się od 36,6 do 37 więc jest ok, nie mam gorączki więc chyba się nic nie dzieje, martwi mnie tylko wygląd plamień bo to takie resztki tkanki jak małe żyłki, ale tak widocznie musi być:sorry:

To normalnie ja krwawiłam samymi skrzepami prawie cały czas ale to znaczy, że wszystko się oczyszcza jak nic się nie dzieje niepokojącego nie martw się, jak skończysz krwawić zrób kontrolne usg dla pewności

reklama
Tak ma być...........
Kochana, ale jak bardzo sie niepokoisz to może zadzwoń do gin., ale na Twoim miejscu nie martwiłabym się....wszystko musi sie jeszcze oczyścić i dojśc do siebie....
A boli brzuch?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry