rudzia789
szczęściara
skoro tak....
ja uciekam troszkę dom i siebie ogarnąć...
Niech ten dzień się już skończy....
ja tez musze sie do ladu doprowadzic .......
dojuterka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
skoro tak....
ja uciekam troszkę dom i siebie ogarnąć...
Niech ten dzień się już skończy....

szalona 

Dziś już póżno więc życzę miłego wieczorku i pozdrawiam serdecznie......aaaa sis dietka typu "garść", 5 posiłków ;-) ograniczone pieczywo i słodycze sporo wody no i dużo więcej ruchu i spacerów....to moja dieta mam nadzieje, że da jakieś rezultaty ;-) nie będe się katować ale mam zamiar być konsekwentna :-)
Miłego wieczorku kochane moje :-)
Buziam
Ja się witam tylko na chwilę i mam złe wiadomości. Byłam u ginki i szyjka mi się otwiera za tydzień w środę idę do szpitala na szew:--
-( teraz mam brać globulki żeby wszystko się oczyściło we wtorek na cytologie a w środę do szpitala. Na 2cm się otworzyła:-
-
-(.później jeszcze zajrzę.
madziu ja sie czuje dobrze czasem mam twarda macice ale to normalny objaw ciazy w tym czasie i cos mnie zakłuje w macicy a tak czuje sie dobrze wiec mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy musi bo inna opcja nie wchodzi w gre. A cio skarbeczku u ciebie???wytrwasz kochana i nawet nie zauważysz kiedy pojawią się rezultaty:-)
karolinko z tego co wiem to jeszcze nic groźnego, założą ci szew i musisz grzecznie leżeć do końca. Dasz radę:-) nie martw się dla dobra dzidziusia;-) jak się czujesz?
gabrysia a w którym tygodniu miałas zakładany?? I musialas wtedy lezec jak juz ci go załozyliwitam
karola leż leż i leż i nic więcej!!!!
Byle do szwu - ja z leo tez miałam założony w porę i teraz mam 4 latka łobuza!!!!
Pozdrawiam koleżanki!!
Cieszę się że dobrze się czujesz, jak pisze gabrysia leż grzecznie do dnia założenia szwu;-) Już niedługo przytulisz kruszynkę od e-ciotki:-)madziu ja sie czuje dobrze czasem mam twarda macice ale to normalny objaw ciazy w tym czasie i cos mnie zakłuje w macicy a tak czuje sie dobrze wiec mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy musi bo inna opcja nie wchodzi w gre. A cio skarbeczku u ciebie???