• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie kochane

Ja dziś dopiero na laptopie więc odrobiłam zaległości

Sis kochana wracaj do nas szybko i jak będziesz już w domku proszę odezwij się do mnie...przytulam kochana i czekam na Ciebie niecierpliwie

Aneciu normalnie strach się bać tym Waszym lenichowaniem ;-), mój też 4 dopiero do pracy idzie ;-) też leniu****emy ;-)

Martuś dziś doszła kartka od Ciebie :-) dziękuje i biorę się w końcu za pisanie do Ciebie jak obiecałam :-)

Madzia szalona Ty się uspokój ale kup sobie kolegę..... bo marnie Cię widzę ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiola dobrze, że już się pogodziliście...

Monia Ty mnie normalnie rozbrajasz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D szalona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwona wpadaj częściej bo jak wiesz potem ciężko nadrobić zaległości ;-)

Dziś już póżno więc życzę miłego wieczorku i pozdrawiam serdecznie......aaaa sis dietka typu "garść", 5 posiłków ;-) ograniczone pieczywo i słodycze sporo wody no i dużo więcej ruchu i spacerów....to moja dieta mam nadzieje, że da jakieś rezultaty ;-) nie będe się katować ale mam zamiar być konsekwentna :-)

Miłego wieczorku kochane moje :-)
Buziam

Ja się witam tylko na chwilę i mam złe wiadomości. Byłam u ginki i szyjka mi się otwiera za tydzień w środę idę do szpitala na szew:-(:-(:-( teraz mam brać globulki żeby wszystko się oczyściło we wtorek na cytologie a w środę do szpitala. Na 2cm się otworzyła:-(:-(:-(.później jeszcze zajrzę.

Dziś już póżno więc życzę miłego wieczorku i pozdrawiam serdecznie......aaaa sis dietka typu "garść", 5 posiłków ;-) ograniczone pieczywo i słodycze sporo wody no i dużo więcej ruchu i spacerów....to moja dieta mam nadzieje, że da jakieś rezultaty ;-) nie będe się katować ale mam zamiar być konsekwentna :-)

Miłego wieczorku kochane moje :-)
Buziam

Wytrwasz kochana i nawet nie zauważysz kiedy pojawią się rezultaty:-)
Ja się witam tylko na chwilę i mam złe wiadomości. Byłam u ginki i szyjka mi się otwiera za tydzień w środę idę do szpitala na szew:-(:-(:-( teraz mam brać globulki żeby wszystko się oczyściło we wtorek na cytologie a w środę do szpitala. Na 2cm się otworzyła:-(:-(:-(.później jeszcze zajrzę.

Karolinko z tego co wiem to jeszcze nic groźnego, założą ci szew i musisz grzecznie leżeć do końca. Dasz radę:-) nie martw się dla dobra dzidziusia;-) jak się czujesz?

wytrwasz kochana i nawet nie zauważysz kiedy pojawią się rezultaty:-)

karolinko z tego co wiem to jeszcze nic groźnego, założą ci szew i musisz grzecznie leżeć do końca. Dasz radę:-) nie martw się dla dobra dzidziusia;-) jak się czujesz?
madziu ja sie czuje dobrze czasem mam twarda macice ale to normalny objaw ciazy w tym czasie i cos mnie zakłuje w macicy a tak czuje sie dobrze wiec mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy musi bo inna opcja nie wchodzi w gre. A cio skarbeczku u ciebie???

witam
Karola leż leż i leż i nic więcej!!!!
byle do szwu - ja z Leo tez miałam założony w porę i teraz mam 4 latka łobuza!!!!
pozdrawiam koleżanki!!

madziu ja sie czuje dobrze czasem mam twarda macice ale to normalny objaw ciazy w tym czasie i cos mnie zakłuje w macicy a tak czuje sie dobrze wiec mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy musi bo inna opcja nie wchodzi w gre. A cio skarbeczku u ciebie???
Cieszę się że dobrze się czujesz, jak pisze gabrysia leż grzecznie do dnia założenia szwu;-) Już niedługo przytulisz kruszynkę od e-ciotki:-)

A u mnie też dobrze, czekam teraz na pierwszą @ po zabiegu, a potem robię genetykę. Od 4 stycznia wracam do pracy i mam pietra:sorry2:

reklama
Dziewczynki napisze wam co mam na opisie z usg bo cos moge przekrecic
.szyjka macice dlugosci 42mm , ujscie wewnetrzne szer. 14mm , pecherz płodowy wpukla sie do kanału szyjki na głebokosc 22mm.
jak któras z was cos rozumie to prosze o wyjasnienie
MADZIA JESTES DZIELNA KOBIETKA I NA PEWNO DASZ RADE ZE WSZYSTKIM:-):-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry