ewelina28
Dum Spiro Spero...
ona w ogóle jest????? czy marsa zwiedza?Monis za chwile dostaniesz liste![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ona w ogóle jest????? czy marsa zwiedza?Monis za chwile dostaniesz liste![]()

Witaj Madziu,Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jadę z mamą na zakupy, może coś znajdę fajnego w przecenie
Dzwoniłam dzisiaj do przychodni genetycznej i jestem w szoku bo pani chciala mnie umówić na styczeń i to na NFZ. Ja badania dopiero będę robiła w kwietniu jak M wróci więc mam się zapisać w późniejszym terminie:-)

To kup cosik fajnego i nie patrz na ceny - raz nie zawsze ;-) miłych zakupów życzę - buziak***:-)Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jadę z mamą na zakupy, może coś znajdę fajnego w przecenie
Dzwoniłam dzisiaj do przychodni genetycznej i jestem w szoku bo pani chciala mnie umówić na styczeń i to na NFZ. Ja badania dopiero będę robiła w kwietniu jak M wróci więc mam się zapisać w późniejszym terminie:-)
ona w ogóle jest????? czy marsa zwiedza?![]()

To mnie P puknie!!!! ......................................w plecki;-)

ojjjjjj bo jak przeloze przez kolano......![]()

Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jadę z mamą na zakupy, może coś znajdę fajnego w przecenie

a ja nie mowilam na czyje kolanaTaaaa mówi mi jeszcze, że Ty marzysz o pukaniu w plecki już wierze
Nie dasz rady brzuch masz za duży
Witaj kochana :-)
To szybko ja czekałam miesiąc na wywiad a samo badanie 7 miesięcy
Udanych zakupów :-)

a ja nie mowilam na czyje kolana![]()
więc kochana na czyje??????????????????????????? 

Dziękuję kochane, zmykam się umalować bo mama mnie pogania, wpadnę do was później, milego dnia:-)
Na szczęście plecy dziurki nie maja.....Taaaa mówi mi jeszcze, że Ty marzysz o pukaniu właśnie w plecki już wierze
Nie dasz rady brzuch masz za duży
Witaj kochana :-)
To szybko ja czekałam miesiąc na wywiad a samo badanie 7 miesięcy
Udanych zakupów :-)