• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jadę z mamą na zakupy, może coś znajdę fajnego w przecenie:sorry2:
Dzwoniłam dzisiaj do przychodni genetycznej i jestem w szoku bo pani chciala mnie umówić na styczeń i to na NFZ. Ja badania dopiero będę robiła w kwietniu jak M wróci więc mam się zapisać w późniejszym terminie:-)
Witaj Madziu,
no to mnie zaskoczylaś, że tak szybko? :szok::szok::szok::szok: To kup cosik fajnego i nie patrz na ceny - raz nie zawsze ;-) miłych zakupów życzę - buziak***:-)

To mnie P puknie!!!! ......................................w plecki :-D:-D:-D:-D:-D;-)

Taaaa mówi mi jeszcze, że Ty marzysz o pukaniu właśnie w plecki już wierze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ojjjjjj bo jak przeloze przez kolano......:-D:-D:-D

Nie dasz rady brzuch masz za duży :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo jadę z mamą na zakupy, może coś znajdę fajnego w przecenie:sorry2:
Dzwoniłam dzisiaj do przychodni genetycznej i jestem w szoku bo pani chciala mnie umówić na styczeń i to na NFZ. Ja badania dopiero będę robiła w kwietniu jak M wróci więc mam się zapisać w późniejszym terminie:-)

Witaj kochana :-)
To szybko ja czekałam miesiąc na wywiad a samo badanie 7 miesięcy :tak:
Udanych zakupów :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry