rudzia789
szczęściara
Jestem, nawet glowę umyłam a co tam![]()
Teraz mam zamiar pozbyć się kurzu a potem suszę glowę i biorę się za sałatkę grecką bo sama się nie zrobi![]()
ja moge porobic bo mnie nosi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz mam zamiar pozbyć się kurzu a potem suszę glowę i biorę się za sałatkę grecką bo sama się nie zrobi![]()

Kochana pewnie ze się nie opłaca a dresy są w modzie:-):-) u nas jeansy ciażowe w zarze kosztują 200 zł, masakraano rosnie mi brzucholec rosniezadne spodnie juz nie sa na mnie dobre
chodze tylko w dresiakach bo mi wygodnie a ciazowych rzeczy nie kupuje bo sa za drogie stwierdzilam ze mi sie nie oplaca wydawac tyle na 3 miesiace a potem beda lezec w szafie tylko.....

to mozesz pokroić fetę bo to najgorzej mi idzieja moge porobic bo mnie nosi![]()

ano rosnie mi brzucholec rosniezadne spodnie juz nie sa na mnie dobre
chodze tylko w dresiakach bo mi wygodnie a ciazowych rzeczy nie kupuje bo sa za drogie stwierdzilam ze mi sie nie oplaca wydawac tyle na 3 miesiace a potem beda lezec w szafie tylko.....
Kochana pewnie ze się nie opłaca a dresy są w modzie:-):-) u nas jeansy ciażowe w zarze kosztują 200 zł, masakra![]()

Kochana pewnie ze się nie opłaca a dresy są w modzie:-):-) u nas jeansy ciażowe w zarze kosztują 200 zł, masakra![]()

w zyciu tyle nie damto mozesz pokroić fetę bo to najgorzej mi idzie![]()

to bardzo drogono powalilo ich u mnie w H&M ciazewie spodnie kosztuje od 40 do 100 funtoww zyciu tyle nie dam
też bym nie kupiła

kapusta pekińskaDaj przepis z fetą lubię sałatki![]()
to bardzo drogoteż bym nie kupiła
kapusta pekińska
ser feta
pomidorki koktajlowe
ogórek zielony
czerwona cebula
oliwki
sos knorr do sałatki greckiej
jest bardzo prosta:-)

zarcie przyjechalo![]()

Już mi się podoba muszę spróbować
No to teraz się zacznie![]()