• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Mój na szczęście się jeszcze nie wyłącza ale wyje jak wściekły wilk :-D:-D:-D:-D no ale za pewne zanim nie siądzie nie kupie nowego bo wiadomo szkoda kasy :sorry2:

ja gdyby nie dywan w sypialni to chyba wogole bym nie kupywala tylko taki malutki reczny bo w salonie mam tylko taki pod lawa u malego tez bedzie maly dywanik co by mial gdzie siupnac i w dupke nie bylo zimno ;)
ale na panele w sypialni i caly REMONT to jeszcze sobie POCZEKAM:-D:-D:-D

reklama
a co z Violcia????? to do niej nie podobne gdzie ona sie podziewa????:szok::szok::szok:
i mam nadzieje ze Monis jeszcze jest w dwupaku :):):):) heheheh
o SISKE tez sie martwie bo nie daje znaku zycia.... nawet malutkiego smska ehhhh oj przeloze ja ja przez kolano jak wroci:wściekła/y:

Wiolety miało nie być sama pisałaś :sorry2:
Monia pewnie się odezwie jak się wyszaleje :-)
Sis do mnie też nie pisała ani słowa ale odezwie się na pewno jak nie to pomogę Ci ją przez kolano przełożyć :tak:

Szok :szok: udało mi się to wszystko napisać bez patrzenia na klawiaturę :szok:

Ostatnia edycja:
ja gdyby nie dywan w sypialni to chyba wogole bym nie kupywala tylko taki malutki reczny bo w salonie mam tylko taki pod lawa u malego tez bedzie maly dywanik co by mial gdzie siupnac i w dupke nie bylo zimno ;)
ale na panele w sypialni i caly REMONT to jeszcze sobie POCZEKAM:-D:-D:-D

Ja mam dywan pod ławą w salonie, w aneksie też a w sypialni wykładzina na całym pokoju....ale odkurzacz musi być bo na panelach widać każdy włosek i trzeba dość często latać z odkurzaczem po mieszkaniu bo wszędzie panele

Wiolety miało nie być sama pisałaś :sorry2:
Monia pewnie się odezwie jak się wyszaleje :-)
No do mnie też nie pisała ani słowa ale odezwie się na pewno jak nie to pomogę Ci ją przez kolano przełożyć :tak:

Szok :szok: udało mi się to wszystko napisać bez patrzenia na klawiaturę :szok:

ano mialo jej nie byc ale nie pisala ile jej nie bedzie ehhhhh

oj bede dupcia bolec bedzie heheheh

Ja mam dywan pod ławą w salonie, w aneksie też a w sypialni wykładzina na całym pokoju....ale odkurzacz musi być bo na panelach widać każdy włosek i trzeba dość często latać z odkurzaczem po mieszkaniu bo wszędzie panele

hehhe ja to lubie z miotla latac.... jak ma klocka wyciagac ze szawy to jestem chora :) poza tym jak Kacper widzi odkurzacz to ucieka gdzie pieprz rosnie:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry