• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja dzisiaj będe robić półki za wersalkami nie wiem czy mi wyjdzie to tak jak sobie myśle ale spróbuje jak się nie uda to zrobie półki na ścianę :tak:

reklama
Cieszymy cieszymy :tak:

Ja dokurzał w między czasie a jak wróciłam mój laptop sam się resetował właśnie kolejny raz....nie wiem co jest grane :sorry2: nie chce mi się znowu systemu robić :sorry2:

Miłego dnia kochana i do jutra :-)

hihihih moze mu cos nie tak bylo.... ja dzis tylko obiadek musze zrobic.... cycki mi sie rozmrazaja godzinka i bedzie jedzonko.....

wpadnij z tym odkurzaczem i do mnie :) ja mam tylko maly dywanik do obrobienia pod lawa :))::)

hihihih moze mu cos nie tak bylo.... ja dzis tylko obiadek musze zrobic.... cycki mi sie rozmrazaja godzinka i bedzie jedzonko.....

wpadnij z tym odkurzaczem i do mnie :) ja mam tylko maly dywanik do obrobienia pod lawa :))::)

Ja dzis rosół od wczoraj i sałatka z ziemniaków więc obiad praktycznie już gotowy, tylko sałatkę doprawię.

Nie ma sprawy już lece z odkurzaczem
a17f5f522adf53a392b1fd8.jpg

Ja dzis rosół od wczoraj i sałatka z ziemniaków więc obiad praktycznie już gotowy, tylko sałatkę doprawię.

Nie ma sprawy już lece z odkurzaczem
a17f5f522adf53a392b1fd8.jpg

kochana jestes :) mi tom ostatnio nowy odkurzacz kupil bo stary sie juz chyba wysluzyl :):):) i nareszcie odkurzacz co wciaga a nie tylko BUCZY:-D:-D

:szok: no proszę dobrze wiedzieć na pewno coś z niej skopiuje sobie na obiadek :tak:
fajna stronka :) postanowilam pokucharzyc z innymi :):):):) i sie troche wykazac :):)
Sałatka śledziowa - Sałatka, śledziowa
narazie mam tylko dwa ale jak znajde chwilke to reszte wrzuce :)
a salatke z kurczaka polecam moj eksmeryment na sylwestra i wcinalam az mi sie uszy trzesly :)

kochana jestes :) mi tom ostatnio nowy odkurzacz kupil bo stary sie juz chyba wysluzyl :):):) i nareszcie odkurzacz co wciaga a nie tylko BUCZY:-D:-D
fajna stronka :) postanowilam pokucharzyc z innymi :):):):) i sie troche wykazac :):)
Sałatka śledziowa - Sałatka, śledziowa
narazie mam tylko dwa ale jak znajde chwilke to reszte wrzuce :)
a salatke z kurczaka polecam moj eksmeryment na sylwestra i wcinalam az mi sie uszy trzesly :)

Muszę mój odkurzacz też wymienić bo tylko dużo hałasu robi i nic więcej :sorry2:

No to kochana ja poproszę każdy nowy przepis jaki tam wpiszesz ;-)
A sałatka wygląda apetycznie skuszę się na nią na pewno :tak:

Muszę mój odkurzacz też wymienić bo tylko dużo hałasu robi i nic więcej :sorry2:

No to kochana ja poproszę każdy nowy przepis jaki tam wpiszesz ;-)
A sałatka wygląda apetycznie skuszę się na nią na pewno :tak:

nie ma sprawy bede sie chwalic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no moj to samo robil..... malo tego na koniec to sie sam wylaczal wiec szalu dostawala jak zrobilam pol sypialni bo tam JESZCZE dywan mam i nagle stop i dalej nie jedzie:wściekła/y:

nie ma sprawy bede sie chwalic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no moj to samo robil..... malo tego na koniec to sie sam wylaczal wiec szalu dostawala jak zrobilam pol sypialni bo tam JESZCZE dywan mam i nagle stop i dalej nie jedzie:wściekła/y:

Mój na szczęście się jeszcze nie wyłącza ale wyje jak wściekły wilk :-D:-D:-D:-D no ale za pewne zanim nie siądzie nie kupie nowego bo wiadomo szkoda kasy :sorry2:

reklama
a co z Violcia????? to do niej nie podobne gdzie ona sie podziewa????:szok::szok::szok:

i mam nadzieje ze Monis jeszcze jest w dwupaku :):):):) heheheh

o SISKE tez sie martwie bo nie daje znaku zycia.... nawet malutkiego smska ehhhh oj przeloze ja ja przez kolano jak wroci:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry