Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cieszymy cieszymy
Ja dokurzał w między czasie a jak wróciłam mój laptop sam się resetował właśnie kolejny raz....nie wiem co jest granenie chce mi się znowu systemu robić
Miłego dnia kochana i do jutra :-)
hihihih moze mu cos nie tak bylo.... ja dzis tylko obiadek musze zrobic.... cycki mi sie rozmrazaja godzinka i bedzie jedzonko.....
wpadnij z tym odkurzaczem i do mnieja mam tylko maly dywanik do obrobienia pod lawa
):
![]()
no proszę dobrze wiedzieć na pewno coś z niej skopiuje sobie na obiadek 
Ja dzis rosół od wczoraj i sałatka z ziemniaków więc obiad praktycznie już gotowy, tylko sałatkę doprawię.
Nie ma sprawy już lece z odkurzaczem![]()

fajna stronkano proszę dobrze wiedzieć na pewno coś z niej skopiuje sobie na obiadek
![]()
kochana jestesmi tom ostatnio nowy odkurzacz kupil bo stary sie juz chyba wysluzyl
i nareszcie odkurzacz co wciaga a nie tylko BUCZY
fajna stronkapostanowilam pokucharzyc z innymi
i sie troche wykazac
Sałatka śledziowa - Sałatka, śledziowa
narazie mam tylko dwa ale jak znajde chwilke to reszte wrzuce
a salatke z kurczaka polecam moj eksmeryment na sylwestra i wcinalam az mi sie uszy trzesly![]()

Muszę mój odkurzacz też wymienić bo tylko dużo hałasu robi i nic więcej
No to kochana ja poproszę każdy nowy przepis jaki tam wpiszesz ;-)
A sałatka wygląda apetycznie skuszę się na nią na pewno![]()

nie ma sprawy bede sie chwalic
no moj to samo robil..... malo tego na koniec to sie sam wylaczal wiec szalu dostawala jak zrobilam pol sypialni bo tam JESZCZE dywan mam i nagle stop i dalej nie jedzie![]()

no ale za pewne zanim nie siądzie nie kupie nowego bo wiadomo szkoda kasy