• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

kochana nam to by 2 dni wystarczyły :-D:-D:-D
współczuje.... ja siedziałam tydzien jak robilismy remont... i wiem co to znaczy i jak to potrafi człowieka do szału doprowadzic :sorry2:

ja przedpokoj omijam wielkim lukiem..... najbardziej zalezy mi na pokoju malego bo kurcze chce go przyzwyczaic do spania w swoim pokoju w swoim lozku itd jeszcze PRZED tym jak sie Franio pojawi a przy takim tempie to moze tom zrobi przy 3 dziecku:zawstydzona/y:

reklama
ja przedpokoj omijam wielkim lukiem..... najbardziej zalezy mi na pokoju malego bo kurcze chce go przyzwyczaic do spania w swoim pokoju w swoim lozku itd jeszcze PRZED tym jak sie Franio pojawi a przy takim tempie to moze tom zrobi przy 3 dziecku:zawstydzona/y:

Jeszcze drugiego nie urodziłaś a już o trzecim myslisz???? :szok: szalona :-D:-D:-D
Dziś list do Ciebie pójdzie po południu jak na sklepy pojadę :-)

Wymiana 350?????????? Rany Ty mieszkasz w stolicy czy jak??? ja za wymianę sprzęgła zapłaciłam 500 zł a nie 1000 :sorry2:
Jak to nie masz haka???????? Musisz mieć w każdym aucie jest :tak:

no w stolicy ;-);-);-)
matko... 500zł??? no to się załamałam :baffled::sorry2::-)
z tyłu ni mom ;-)

Co dwie linki to nie jedna :-D:-D:-D:-D

dokładnie :-D

to ja przyjeżdżam... nie ma bola... wsiadam jutro na mietłę i lecę :tak:

heheh w kazdym?????? a tego to nie wiedzialam:-D:-D:-D:-D tak sie znam na autach:-D:-D:-D
ja to jestem torowka tatusia:-D:-D:-D:-D:-D

Ja nie mówię o haku z tyłu np do ciągnięcia przyczepy to trzeba samemu mało które ma ale hak zwykły właśnie taki co się nadaje do holowania ma każde auto...no chyba, że poprzedni właściciel się go pozbył :sorry2:

no w stolicy ;-);-);-)
matko... 500zł??? no to się załamałam :baffled::sorry2::-)
z tyłu ni mom ;-)
dokładnie :-D
to ja przyjeżdżam... nie ma bola... wsiadam jutro na mietłę i lecę :tak:

Nie załamuj się jeszcze nie wiadomo co trzeba będzie zrobić najpierw znajdz innego niech sprawdzi...
A na co Ci z tyłu jak ja będe Cię holować?? z przodu potrzebne ;-) A z tyłu też pewnie masz tylko dobrze zakamuflowane spytaj chłopka ;-)

heheheh o nie nie tak tylko napisalam taka aluzja do tempa mojego toma:-D:-D:-D:-D oj nastepne to moze za 5 latek jak nie dalej:-D:-D:-D:-D

Wiem wiem ale nie mogłam się powstrzymać :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry