Anetka83
zbyt wiele...
miejmy tylko nadzieje ze dojedziesz.....co by cie Danusia po drodze nie zbierala
:-):-):-)
najwyżej mnie na hol weźmie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miejmy tylko nadzieje ze dojedziesz.....co by cie Danusia po drodze nie zbierala

ściemniał... myślał chyba że ja goopia ;-);-);-)
to ja wpadam do Ciebie:-) w końcu z M całę mieszkanie wymalowalismy... wiec praktykę mam![]()

najwyżej mnie na hol weźmie![]()
Danusia naprawi wszystko)
ja mam zawsze racje![]()
wiem Danusiu.... wiemmusi musi
i tak będzie
ech... Ty to masz przerąbane z tym przedpokojemwspółczuje :-(
no nie... jak mi krzyknął 1 tys złpowiedział że samo sprzęgło 700 stów.... a ja sobie zadzwoniłam poznej do skelpu i miły pan mi powiedział że sprzęgło jedno z lepszych jest u nich za 470 zł...
i teraz szukam mechesa co by sprawdzil czy całosc trza wymieniac czy nie
![]()
szukaj innego koniecznie może się okazać, że nie trzeba robić tylko coś wyregulować no jak moj chlop nie zabiera sie za to to se znajde innegoa szkoda gadac ale siedze cicho bo i tak nic nie wskuram.... a nie mam juz ochoty klocic sie o te wariactwa....

chyba jadę do Danusi... a co![]()

oooooo ZAPRASZAM) jakbysmy sie tak wzieli za to to powiem ci ze 3 dni roboty i po wszytskim..... a ja w tym syfie siedze juz od ponad 3 miesiecy
![]()

najwyżej mnie na hol weźmie![]()
kochana nam to by 2 dni wystarczyły
współczuje.... ja siedziałam tydzien jak robilismy remont... i wiem co to znaczy i jak to potrafi człowieka do szału doprowadzic![]()
heheh na doczepke i dojedziecie)

Chyba żartujesz??????????????? To jakiś zdzierca nie maechanikszukaj innego koniecznie może się okazać, że nie trzeba robić tylko coś wyregulować
Pewnie kochana drzwi zawsze otwarte, przyjeżdzaj
Mam wprawę w holowaniu nie ma problemu pozbieram ;-)
;-)No pewnie linka w bagażniku ;-)
Ja też sama praktycznie robiłam większość idzie przynajmniej w miarę szyko i jest zrobione

ja linkę tyz mam... to se dwie przyczepimy.... 

;-);-);-);-);-)

a jak
nie no... serio.... wymianan 300-350 + sprzęgło...
no czyli załatwione :-) ja nawet haka w aucie nie mam;-)

ja linkę tyz mam... to se dwie przyczepimy....
;-);-);-);-);-)
dokłądnie... tak najlepiej... tylko trzeba miec czas i chęci![]()