• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Danusia naprawi wszystko :):):))

No ba pewnie ;-)

ja mam zawsze racje ;)

I tego się trzymamy ;-)

wiem Danusiu.... wiem :tak: musi musi :tak: i tak będzie :tak:
ech... Ty to masz przerąbane z tym przedpokojem :sorry2: współczuje :-(
no nie... jak mi krzyknął 1 tys zł :szok::szok::szok::szok: powiedział że samo sprzęgło 700 stów.... a ja sobie zadzwoniłam poznej do skelpu i miły pan mi powiedział że sprzęgło jedno z lepszych jest u nich za 470 zł... :baffled: i teraz szukam mechesa co by sprawdzil czy całosc trza wymieniac czy nie :tak:

Chyba żartujesz??????????????? To jakiś zdzierca nie maechanik :sorry2: szukaj innego koniecznie może się okazać, że nie trzeba robić tylko coś wyregulować

no jak moj chlop nie zabiera sie za to to se znajde innego ;) a szkoda gadac ale siedze cicho bo i tak nic nie wskuram.... a nie mam juz ochoty klocic sie o te wariactwa....

Daj spokój i zrób po swojemu i już inaczej nigdy tego nie będziesz miała zrobione :sorry2:

chyba jadę do Danusi... a co :-D

Pewnie kochana drzwi zawsze otwarte, przyjeżdzaj :tak:

miejmy tylko nadzieje ze dojedziesz..... :):):) co by cie Danusia po drodze nie zbierala :):):):-):-):-)

Mam wprawę w holowaniu nie ma problemu pozbieram ;-)

heheh na doczepke i dojedziecie :):):))

a jak :-D:-D:-D:-D:-D

Chyba żartujesz??????????????? To jakiś zdzierca nie maechanik :sorry2: szukaj innego koniecznie może się okazać, że nie trzeba robić tylko coś wyregulować

Pewnie kochana drzwi zawsze otwarte, przyjeżdzaj :tak:

Mam wprawę w holowaniu nie ma problemu pozbieram ;-)

nie no... serio.... wymianan 300-350 + sprzęgło...

no czyli załatwione :-) ja nawet haka w aucie nie mam :zawstydzona/y:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry