Danula
czekam ciągle czekam.....
a ja szukam jakiegos fachowca od remontow co by wkoncu zakonczyc ten cholerny przedpokoj i pokoj malegobo szlak jasny mnie juz trafia.....
Szukaj szukaj ileż można mieszkać w takich warunkach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja szukam jakiegos fachowca od remontow co by wkoncu zakonczyc ten cholerny przedpokoj i pokoj malegobo szlak jasny mnie juz trafia.....
kochana ja innej opcji NIE widze :*:*:*:*
To jeszcze auta nie zostawiłaś mu mechanika?
Przyjedż do mnie u mnie jest dobry mechanik ;-)
Wiesz jak to jest obojgu musi zależeć ja po wczorajszym dniu nie wiem co czuje i nie wiem co chce....muszę się z tym jeszcze przespać bo dzisiejsza noc prawie w ogóle nie przespana...ale jakos się ułoży kiedyś musi, nie?
musi musi
i tak będzie 
współczuje :-(To jeszcze auta nie zostawiłaś mu mechanika?
Przyjedż do mnie u mnie jest dobry mechanik ;-)

powiedział że samo sprzęgło 700 stów.... a ja sobie zadzwoniłam poznej do skelpu i miły pan mi powiedział że sprzęgło jedno z lepszych jest u nich za 470 zł...
i teraz szukam mechesa co by sprawdzil czy całosc trza wymieniac czy nie 
Szukaj szukaj ileż można mieszkać w takich warunkach
wiem Danusiu.... wiemmusi musi
i tak będzie
ech... Ty to masz przerąbane z tym przedpokojemwspółczuje :-(
no nie... jak mi krzyknął 1 tys złpowiedział że samo sprzęgło 700 stów.... a ja sobie zadzwoniłam poznej do skelpu i miły pan mi powiedział że sprzęgło jedno z lepszych jest u nich za 470 zł...
i teraz szukam mechesa co by sprawdzil czy całosc trza wymieniac czy nie
![]()

matko jedyna wariat jakis czy co

tak jak w przedpokoju z tymi kablami
mowie wam mozna oszalec od tych fachowcow co mnie otaczaja
chyba jadę do Danusi... a co![]()
ILEmatko jedyna wariat jakis czy co
oj nie tylko przedpokoj malego pokoj tez jest caly w rozsypce..... a to tylko dlatego bo tom stwierdzil ze wywalamy szafe ktora byla w scianie stanal i nie wie co dalej robictak jak w przedpokoju z tymi kablami
mowie wam mozna oszalec od tych fachowcow co mnie otaczaja
![]()