Anetka83
zbyt wiele...
czesc Aneciu.....
ano czasem i takie ustrojstwa sie psuja.....
czesc Kochana :-)
jak się wali to po kolei

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc Aneciu.....
ano czasem i takie ustrojstwa sie psuja.....

jestem
przepraszam że tak długo ale jakoś tak mi zeszło....
mam do wymiany sprzegło...cholera![]()
Witaj znowu czemu sprzęgło do wymiany?? Linka poszła?
ślizga cholernie... i gosc powiedział że trza sprzęgło wymienic... ja się nie znam...:-zawstydzona/y:
Może to przez ciąże masz takie duszności??
U mnie dziś już dobrze ale wczoraj....szkoda gadać mało się nie rozstaliśmy nieżle się zaczyna nowy rok nie ma co
Pisałam dziś do siski ale jeszcze nie odpisała jak napisze dam znać
o rety a co sie stalo
tom rzucil palenie wiec ja sie ostatnio staram byc BARDZO milutka nawet jak mnie sciska w dolku..... bardzo bym chciala zeby mu tym razem sie udalo bo ile mozna... ehhhh
No tak....jak trzeba to trzeba

U mnie dziś już dobrze ale wczoraj....szkoda gadać mało się nie rozstaliśmy nieżle się zaczyna nowy rok nie ma co
Pisałam dziś do siski ale jeszcze nie odpisała jak napisze dam znać
Nie chce już nawet o tym gadać, mam tylko nadzieje, że te 5 godzin rozmowy coś da jak nie to nie widzę sensu bycia razem dalej...zobaczymy, wiele sobie wczoraj wyjaśniliśmy ale czy się coś zmieni czas pokaże.
Jak wytrzyma miesiąc to mu się uda najgorzej przez pierwszy miesiąc, trzymam &&& żeby mu się udało
ślizga cholernie... i gosc powiedział że trza sprzęgło wymienic... ja się nie znam...:-zawstydzona/y: