• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Może to przez ciąże masz takie duszności??
U mnie dziś już dobrze ale wczoraj....szkoda gadać mało się nie rozstaliśmy nieżle się zaczyna nowy rok nie ma co :no:
Pisałam dziś do siski ale jeszcze nie odpisała jak napisze dam znać

o rety a co sie stalo :(

tom rzucil palenie wiec ja sie ostatnio staram byc BARDZO milutka nawet jak mnie sciska w dolku..... bardzo bym chciala zeby mu tym razem sie udalo bo ile mozna... ehhhh

o rety a co sie stalo :(

tom rzucil palenie wiec ja sie ostatnio staram byc BARDZO milutka nawet jak mnie sciska w dolku..... bardzo bym chciala zeby mu tym razem sie udalo bo ile mozna... ehhhh

Nie chce już nawet o tym gadać, mam tylko nadzieje, że te 5 godzin rozmowy coś da jak nie to nie widzę sensu bycia razem dalej...zobaczymy, wiele sobie wczoraj wyjaśniliśmy ale czy się coś zmieni czas pokaże.

Jak wytrzyma miesiąc to mu się uda najgorzej przez pierwszy miesiąc, trzymam &&& żeby mu się udało

Nie chce już nawet o tym gadać, mam tylko nadzieje, że te 5 godzin rozmowy coś da jak nie to nie widzę sensu bycia razem dalej...zobaczymy, wiele sobie wczoraj wyjaśniliśmy ale czy się coś zmieni czas pokaże.

Jak wytrzyma miesiąc to mu się uda najgorzej przez pierwszy miesiąc, trzymam &&& żeby mu się udało

hihih dziekuje :)
dobrze mu zrobi to nie palenie bo kurna zaczynam sie juz martwic tym jego diabelskim kaszlem..... w domu jakos sobie radzi ale wiesz jak to w pracy..... przyjdzie znow do domu i bedzie go nosilo..... no zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

ja tez trzymam za WAS &&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry