• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witam :-)

Madzia skończyłam ale jazda normalnie szok :szok: az mi szkoda, że nie ma kolejnej części ;-) Ty pewnie w pracy się stresujesz więc miłego pierwszego dnia :-)

Anecia daj kawusie kochana daj i witaj po raz pierwszy w tym nowym roku :-)

Monia coś czuje, że pójdzie szybciej jak myślimy ;-)

Marta odsypuaj i odpoczywaj jak tylko masz okazje :tak:

Sis a kiedy Ty do nas zawitasz?? Czekam niecierpliwie na relacje z wyjazdu :-)

Iza zapewne będziesz czytać więc miłego dnia Ci życzę :-)

Iwonka, Gabi pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
A ja się nie umiem pozbierać....nie wiem co mnie łapie ale nie podoba mi się to, czuje się jak po kilku dniowej libacji a spanie nigdy mi się chyba nie znudzi :sorry2:

rety ja dopiero wstalam.... maly tez dostal rano butle jak tom do pracki wychodzil i zasnal razem ze mna.... nadrobilismy zaleglosci.... dzis troche lepiej sie czuje przynjamniej narazie....

a coz tu taka cisza????:szok::szok::szok: gdzie cala reszta??? no chyba jeszcze nie odsypiaja???:szok::szok::szok:

rety ja dopiero wstalam.... maly tez dostal rano butle jak tom do pracki wychodzil i zasnal razem ze mna.... nadrobilismy zaleglosci.... dzis troche lepiej sie czuje przynjamniej narazie....
a coz tu taka cisza????:szok::szok::szok: gdzie cala reszta??? no chyba jeszcze nie odsypiaja???:szok::szok::szok:

Biegają po sklepach albo są w pracy...a co niektórzy jeszcze pewnie nie wrócili z wyjazdu ;-)

Cześć śpiochu :-)

Biegają po sklepach albo są w pracy...a co niektórzy jeszcze pewnie nie wrócili z wyjazdu ;-)

Cześć śpiochu :-)

czesc Danusiu..... oj musialam nadrobic bo od sylwestra czuje sie naprawde paskudnie :( martwi mnie troche to moje serducho wczoraj wieczorem znow mnie dusznosci zlapaly nie wiem co sie dzieje.... poza tym weekend w pracy i az nie wierze ze dzis mamy 4 stycznia..... ojjjjjjjj

a cio tam u Ciebie???

no SIS moze zeszcze w korku stoi ;) odzywala sie do ciebie???

reklama
czesc Danusiu..... oj musialam nadrobic bo od sylwestra czuje sie naprawde paskudnie :( martwi mnie troche to moje serducho wczoraj wieczorem znow mnie dusznosci zlapaly nie wiem co sie dzieje.... poza tym weekend w pracy i az nie wierze ze dzis mamy 4 stycznia..... ojjjjjjjj
a cio tam u Ciebie???
no SIS moze zeszcze w korku stoi ;) odzywala sie do ciebie???

Może to przez ciąże masz takie duszności??
U mnie dziś już dobrze ale wczoraj....szkoda gadać mało się nie rozstaliśmy nieżle się zaczyna nowy rok nie ma co :no:
Pisałam dziś do siski ale jeszcze nie odpisała jak napisze dam znać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry