• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No i zostałam sama :sorry2:

Lece poczytać trochę książkę wpadnę pózniej :-)

Marta tylko mi nie pisz, że znowu w locie usnełaś :-D:-D

Iza jak miło, że do nas zajrzałaś :-)
Wszystkiego dobrego dla Ciebie w tym Nowym Roku :-)

Anecia, Ewelcia jak tam szalone po tej nocy dychacie jeszcze???

Iwonka odsypiasz?? ;-)

Będe z doskoku do Was zagladać może się ktoś pojawi ;-)

Miłego weekendu kochane Wam życzę i do napisania po weekendzie :-)
Papapa buziam :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane u nas też spokojnie ja leze plackiem ktorys dzien z kolei o 24.00 wstalam do okienka zobaczyc jak strzelaja i lezki mi poplynely jak skaladalismy sobie zyczenia z mezusiem , maz wypil sobie winko i po 1.00 bylismy w lozeczku ale z tego myslenia o szyjce to zasnelam po 3.00 i wstalismy dzisiaj po 12.00:-):-) mezus pojechal do pracki na pare godzinek a ja leze i czekam.
Tak się zastanawiam kiedy jechac do tego szpitala nie chce mi sie czekać do srody bo to strasznie dlugo a na wekend chcialabym pojechac do domu a tak to dupka wiec myslę żeby isc w niedziele ale wcale mi sie to nie usmiecha.
Kochane dzirwczynki i mamy 2010rok zycze zeby byl o wiele lepszy niz 2009.

Danusiu wiedz,ze ja tu codziennie jestem...:-)
ale jakoś ostatnio nie mam nic do powiedzenia niestety..
ale wiedzcie,ze cały czas wam kibicuje i trzymam kciuki,smutki też przeżywam z Wami

Witajcie kochane u nas też spokojnie ja leze plackiem ktorys dzien z kolei o 24.00 wstalam do okienka zobaczyc jak strzelaja i lezki mi poplynely jak skaladalismy sobie zyczenia z mezusiem , maz wypil sobie winko i po 1.00 bylismy w lozeczku ale z tego myslenia o szyjce to zasnelam po 3.00 i wstalismy dzisiaj po 12.00:-):-) mezus pojechal do pracki na pare godzinek a ja leze i czekam.
Tak się zastanawiam kiedy jechac do tego szpitala nie chce mi sie czekać do srody bo to strasznie dlugo a na wekend chcialabym pojechac do domu a tak to dupka wiec myslę żeby isc w niedziele ale wcale mi sie to nie usmiecha.
Kochane dzirwczynki i mamy 2010rok zycze zeby byl o wiele lepszy niz 2009.
Cieszę się że wszystko u was dobrze:-) leż grzecznie i się nie martw. Karolinko to jak pójdziesz w środę to nie ma mozliwości aby cię wypisali w piątek?

Danusiu wiedz,ze ja tu codziennie jestem...:-)
ale jakoś ostatnio nie mam nic do powiedzenia niestety..
ale wiedzcie,ze cały czas wam kibicuje i trzymam kciuki,smutki też przeżywam z Wami
Izuniu ty nam się nie ukrywaj:-p Mam nadzieję że w nowym roku będziesz miała dla nas same dobre nowiny. Pozdrawiam cię gorąco:-)
Miłego wieczorku kochane.

Ostatnia edycja:
ano Danusiu ja dzis odlatuje co chwila marnie sie czuje.... poszlismy wczora spac po 1 dla mnie chyba za dugo bo normalnie odpadam o 9 :) poza tym strasznie mnie dzis dusi w klatce piersiowej jakby mi slon na nia usiadl nie wiem od czego to... leze caly dzien i odpoczywam....

BABY jedne wiecej prosze nie pisac NIC a NIC o ksiazce dopoki jak sie za nie nie wezme grrrrrrrr

Madziu dobrze widziec od nowego roku taki image :):):):) ciesze sie bardzo bo pasuje do cibeie :)

Izunia udzielaj sie czejsciej zawsze razjniej momi ze nie ma sie nic konkretnego do napisania :*

cumolki Kochane :)

ja jutro do pracki wiec pewnie dzis w czesnie w lozku wyladuje i znajac zycie dzis nikogo na pralni nie bylo wiec bede sie przez 2 dni odkopywac z prania ehhhh

Cieszę się że wszystko u was dobrze:-) leż grzecznie i się nie martw. Karolinko to jak pójdziesz w środę to nie ma mozliwości aby cię wypisali w piątek?

Izuniu ty nam się nie ukrywaj:-p Mam nadzieję że w nowym roku będziesz miała dla nas same dobre nowiny. Pozdrawiam cię gorąco:-)
Miłego wieczorku kochane.

NIUNIA DLATEGO CHYBA PUJDE W NIEDZIELE ZEBY DO SOBOTY WSZYSTKO BYLO ZROBIONE I MOGLA BYM JECHAC DO DOMKU BO WEKEND W SZPITALU TO JAKAS MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y:

NIUNIA DLATEGO CHYBA PUJDE W NIEDZIELE ZEBY DO SOBOTY WSZYSTKO BYLO ZROBIONE I MOGLA BYM JECHAC DO DOMKU BO WEKEND W SZPITALU TO JAKAS MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y:
Ja w październiku leżałam w weekend i powiem ci że nie było tak źle (oprócz jedzenia ktore w madurowiczu jest paskudne), ale im szybciej pójdziesz tym szybciej Ci zrobią, jak masz taką możliwość to się nie zastanawiaj:-)

reklama
witam kochane
dla każdej z Was:

***SZCZĘŚLIWEGO*** NOWEGO ROKU***

¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)

...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/
....~~~~~~~/.....~~~~~~~/
.....~~~~~~/.......~~~~~~/
......~~~~~/.........~~~~~/