Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Danusiu jadę tam gdzie zawsze:-):-) nie lubię drogi bo mi się strasznie ciagnie:-)Na mazury?? Wycieczka czy jakieś interesy?
Fajnie się masz ja też chętnie bym sobie gdzies pojechała![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Danusiu jadę tam gdzie zawsze:-):-) nie lubię drogi bo mi się strasznie ciagnie:-)Na mazury?? Wycieczka czy jakieś interesy?
Fajnie się masz ja też chętnie bym sobie gdzies pojechała![]()
Danusiu jadę tam gdzie zawsze:-):-) nie lubię drogi bo mi się strasznie ciagnie:-)

Cieszę się że wszystko u was dobrze:-) leż grzecznie i się nie martw. Karolinko to jak pójdziesz w środę to nie ma mozliwości aby cię wypisali w piątek?Witajcie kochane u nas też spokojnie ja leze plackiem ktorys dzien z kolei o 24.00 wstalam do okienka zobaczyc jak strzelaja i lezki mi poplynely jak skaladalismy sobie zyczenia z mezusiem , maz wypil sobie winko i po 1.00 bylismy w lozeczku ale z tego myslenia o szyjce to zasnelam po 3.00 i wstalismy dzisiaj po 12.00:-):-) mezus pojechal do pracki na pare godzinek a ja leze i czekam.
Tak się zastanawiam kiedy jechac do tego szpitala nie chce mi sie czekać do srody bo to strasznie dlugo a na wekend chcialabym pojechac do domu a tak to dupka wiec myslę żeby isc w niedziele ale wcale mi sie to nie usmiecha.
Kochane dzirwczynki i mamy 2010rok zycze zeby byl o wiele lepszy niz 2009.
Izuniu ty nam się nie ukrywajDanusiu wiedz,ze ja tu codziennie jestem...:-)
ale jakoś ostatnio nie mam nic do powiedzenia niestety..
ale wiedzcie,ze cały czas wam kibicuje i trzymam kciuki,smutki też przeżywam z Wami
Mam nadzieję że w nowym roku będziesz miała dla nas same dobre nowiny. Pozdrawiam cię gorąco:-)Cieszę się że wszystko u was dobrze:-) leż grzecznie i się nie martw. Karolinko to jak pójdziesz w środę to nie ma mozliwości aby cię wypisali w piątek?
Izuniu ty nam się nie ukrywajMam nadzieję że w nowym roku będziesz miała dla nas same dobre nowiny. Pozdrawiam cię gorąco:-)
Miłego wieczorku kochane.

Ja w październiku leżałam w weekend i powiem ci że nie było tak źle (oprócz jedzenia ktore w madurowiczu jest paskudne), ale im szybciej pójdziesz tym szybciej Ci zrobią, jak masz taką możliwość to się nie zastanawiaj:-)NIUNIA DLATEGO CHYBA PUJDE W NIEDZIELE ZEBY DO SOBOTY WSZYSTKO BYLO ZROBIONE I MOGLA BYM JECHAC DO DOMKU BO WEKEND W SZPITALU TO JAKAS MASAKRA![]()