• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

KOCHANE Niech się spełnią noworoczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po
kroku w nadchodzącym Nowym Roku
BUZIACZKI MY DALEJ LEŻAKUJEMY

reklama
Kochane czas i na mnie powoli muszę uciekać :-)

nr1h.jpg

Spełnienia marzeń i cudownych wszystkich dni w nowym roku, wszystkiego najlepszego kochane i bądźcie szczęśliwe :-)

Do zobaczenia/napisania w Nowym roku
Buziam Was wszystkie :**** :-)
Papapa ;-)

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku !!!! :-):-):-)

Kochane czas i na mnie powoli muszę uciekać :-)

nr1h.jpg

Spełnienia marzeń i cudownych wszystkich dni w nowym roku, wszystkiego najlepszego kochane i bądźcie szczęśliwe :-)​

Do zobaczenia/napisania w Nowym roku
Buziam Was wszystkie :**** :-)
Papapa ;-)

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku !!!! :-):-):-)

ja sałatkę już zrobilam teraz zmykam do sklepu po czipsy i coś alkoholowego:-)

Wam Kochane życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!

KOCHANE dla kazdej z WAS z osobna - SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 - co by sie wasze wszystkie marzenia spelnyly.... co bylby lepszy od starego.... co by wam w nim niczego nie brakowalo..... co by szczescia bylo az w nadmiaze... co by zdorwko nie opuszczalo... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ​

dziewczynki...

Z ostatnią kartką kalendarza
zerwijcie wszystkie złe nastroje,
zapomnijcie o wszystkich nieudanych dniach,
przekreślcie niewarte w pamięci chwile
i wejdźcie w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.

316783.4.jpg

Życzę Wam wspaniałej zabawy wierząc że ten Nowy Rok będzie napewno lepszy od mijającego :tak::-)

do zobaczenia w nowym 2010 roku !!!! :-):-):-):-)

Kochane moje gaduły;-);-);-)

Życzę wam po prostu szczęścia i żadnych więcej łez,aby zdrówko dopisywało a uśmiech z buzi nie schodził:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Iza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry