Danula
czekam ciągle czekam.....
Danusiu Marto witam:-) zaczynamy nowy lepszy rok![]()
Zgadza się widzę już zmiany ;-) ładny suwaczek taki wiosenny :-)
Jak minęła ta noc kochana??
Marta jesteś???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Danusiu Marto witam:-) zaczynamy nowy lepszy rok![]()
nowy rok nowy imageZgadza się widzę już zmiany ;-) ładny suwaczek taki wiosenny :-)
Jak minęła ta noc kochana??

do 12 ogladałam serial a potem odpisywałam na smsy do moich chłopaków z pracy, którzy o mnie nie zapomnieli;-) a o 1 poszłam spać;-) a tobie jak minęła?nowy rok nowy imagedo 12 ogladałam serial a potem odpisywałam na smsy do moich chłopaków z pracy, którzy o mnie nie zapomnieli;-) a o 1 poszłam spać;-) a tobie jak minęła?

na którym momęcie jestes??? slub???No podoba mi się bardzo ten Twój nowy image ;-) pasuje do Ciebie
A my oglądaliśmy filmy do 10 potem puściliśmy radio i rozłożyliśmy wersalkę i przeleżeliśmy do 24 wyszliśmy pooglądać petardy i o 1 do wyrka ja do 2 czytałam książkę zaczełam 4 część ;-)
na którym momęcie jestes??? slub???

to jeszcze nic czytaj kochana bo wartoTak juz po ślubie właśnie ruszają na miesiąc poślubny :-)
Nie wytrzymałam zerknęłam na koniec i wygląda na to, że jednak przejdzie przemianę....rany nie mogę się doczekać jak do tego dojdę![]()

to jeszcze nic czytaj kochana bo warto![]()

rozumiem bo sama to przechodziłam:-) jutro jadę z tatą na mazury i 4 część biorę ze sobą, poczytam ulubione rozdziały podczas jazdy:-)Ojjj czytam czytam gdziekolwiek idę to ksiązka pod pachą nawet do wc ją biorę zdąrzę jakąś kartkę poczytać![]()
rozumiem bo sama to przechodziłam:-) jutro jadę z tatą na mazury i 4 część biorę ze sobą, poczytam ulubione rozdziały podczas jazdy:-)