• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
:sorry2:
Danusiu... mam nadzieję że wszystko Wam się ułoży kochana... zaciskam kciuki...&&&

Trzymaj kochana trzymaj.... ja też mam ndzieje, że wszystko będzie dobrze ale to już nie tylko odemnie zależy..

hihih dziekuje :)
dobrze mu zrobi to nie palenie bo kurna zaczynam sie juz martwic tym jego diabelskim kaszlem..... w domu jakos sobie radzi ale wiesz jak to w pracy..... przyjdzie znow do domu i bedzie go nosilo..... no zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
ja tez trzymam za WAS &&

Jak ma silną wolę uda mu się....a może słonecznik by podłubał albo żuł gumę?? Ja tak robiłam jak rzucałam palenie i pomogło :tak:
Dziękuje za kciuki

Trzymaj kochana trzymaj.... ja też mam ndzieje, że wszystko będzie dobrze ale to już nie tylko odemnie zależy..

Jak ma silną wolę uda mu się....a może słonecznik by podłubał albo żuł gumę?? Ja tak robiłam jak rzucałam palenie i pomogło :tak:
Dziękuje za kciuki

rzuje gume i ma plasterki nawet dwa na poczatek nie wiem czy to wogole dobrze ale on uwaza ze to mu pomaga...... to kolejna jego proba wiec co do fajek silna wola to dla niego czarna magia :):):):)

rzuje gume i ma plasterki nawet dwa na poczatek nie wiem czy to wogole dobrze ale on uwaza ze to mu pomaga...... to kolejna jego proba wiec co do fajek silna wola to dla niego czarna magia :):):):)

No tak ja się zaciełam mocno i dało radę...jak bardzo chce to mu się uda :tak:

wiem Kochana... ale wierzę że nie tylko Tobie na tym zalezy aby wszystko się poukładało i wierzę że wszystko pójdzie w dobrym kierunku :tak: musi !!!

Wiesz jak to jest obojgu musi zależeć ja po wczorajszym dniu nie wiem co czuje i nie wiem co chce....muszę się z tym jeszcze przespać bo dzisiejsza noc prawie w ogóle nie przespana...ale jakos się ułoży kiedyś musi, nie?

reklama
No tak ja się zaciełam mocno i dało radę...jak bardzo chce to mu się uda :tak:

Wiesz jak to jest obojgu musi zależeć ja po wczorajszym dniu nie wiem co czuje i nie wiem co chce....muszę się z tym jeszcze przespać bo dzisiejsza noc prawie w ogóle nie przespana...ale jakos się ułoży kiedyś musi, nie?

kochana ja innej opcji NIE widze :*:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry