Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no nic Kochane ja ubieram malego i lece na miastojak wroce to sie odezwe
Cumolki dla wszystkich
Danusia jak bedziesz miala jakas wiadomosc od Eweliny to daj znac prosze
jakbyś Ty coś wiedziała też napisz koniecznie 

Jednak ja nie mam zamiaru się poddawać i mieszkać z tą kobietą pod jednym dachem. To co Wam pisałam odnośnie Sylwestra to tylko malutka cząsteczka tego jakie są relacje między mną a P. mamą. Jest jedyną osobą (z tego co zauważyłam
) która nie przepada za mną - heh w końcu teściowa
Ajjj, nie chce teraz o tym pisać. Przechodzę jakiś kryzys! Jeśli P. nie weźmie się w garść i nie zacznie szukać wspólnie ze mną to ja sama sie wyprowadzę

A wtedy nie wiem co zostanie z naszego związku. Przepraszam, że tak Was molestuje moimi problemami, ale nie za bardzo mam komu się wygadać, rodzinę, matkę mam daleko, cuż mi pomoże, a z reszta nie chcę jej niepokoić. Jeste mi jakoś dobrze tutaj z Wami .. 

niech zgadne w kibelku????????
To rozbieraj go i susz szybko!!!!!!!
Ale jak?????? uczyłaś go pływać czy jak??? ;-)
moja psiapsiola ostatnio tak utopila teefon w tylniej kieszeni miala no i wpadl![]()

no Anetka pisz co sie stalo![]()

mimo tego ze tego samego dnia tom kupil mi taki sam ale ja wiedzialamz e to przeciez nie ten stary ehhhhh

dlatego teraz strasznie uwazam
moze cos zaradza jak od razu wyciagnelas glowa do gory 

napewno wsyztsko sie ulozy czasami tylko potrzeba czasu i rozmowy....Rudzia napisała
,,Iwonka pisz co Ci na serduchu lezy od tego wlasnie tutaj wszytskie jestesmy a co do Twojego P to koniecznie z nim porozmawiaj i wspolnie zastanowcie sie co dalej.... trzymam &&"
Dziekuję za trzymanie kciuków, z pewnością sie przydadzą
Mam nadzieje, że wszystko jakoś ładnie się poukłada, bo chyba kiedyś musi
Do klikanka jutro rano, a może nawet jeszcze dzisiaj...;-)