Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To te ozdoby
świeczniki dwai drugi
i zródełko z płynącą wodą![]()
![]()
oooooo to ostatnie mi sie bardzo podoba![]()
w środę będe zamawiać i mysle, że po niedzieli przyjdzie do domu :-)Jak dziś mi to zrobi to fotki będą chociaż nie mam jeszcze tego co bbym chiała na te półki mam 3 rzeczy które chce kupić pokaże Ci za chwilę ;-)
Spokojnie schodzimy sobie z drogi uważając na każde słowo jak to po kłótni, trochę to potrwa zanim zaczniemy normalnie funkcjonować.
No mi też jest kilka z płynącą wodą ale to mi się podoba najbardziejw środę będe zamawiać i mysle, że po niedzieli przyjdzie do domu :-)

dzis bede dzwonic do jednego kolesia wieczorem i sie z nim umawiac co by przyszedl zobaczyl i ocenil ile mnie to wszytsko wyniesie wszytsko sie ulozy kochanie :*
a ja sie teraz ogarniam i stwierdzilam ze jedziemy na mastomusze sie troche odchamic
moze dojde do siebie
![]()

ja zaczne sie ustawiac jak mi sie wkoncu REMONT skonczydzis bede dzwonic do jednego kolesia wieczorem i sie z nim umawiac co by przyszedl zobaczyl i ocenil ile mnie to wszytsko wyniesie
) i moze do konca miesiaca bede siedziec w czysciutkim mieszkanku a maly bedzie mial swoj pokoj
![]()
:-
-
-
-
-
-
-
-(

:-
-
-
-
-
-
-
-(
Matko boska co Ci???????????????????????????![]()
co sie stalo???????
utopiłam telefon :--(