• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja dziś zapiekanka z ziemniaków cebuli i kiełbasy z serem a to danie z kurczakiem na pewno spróbuje wygląda super :tak:

ja ostatnio czesto daje nura do kuchni strasznie mi to uspokoja nie wiem skad mi sie to tak nagle wzielo :) sprobuj naprawde pyszne :)

za to dzis mam bigosik jeszcze od swiat zamrozony i nic dzis nie robie.... znow sie martnie czuje.... cos ostatnio strasznie opadam z sil.... a ta pogoda za oknem tez niezle daje mi w kosc..... zima tak trzyma ze hey znow nasypalo przez noc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wymiekam.... z malym nie bylam na polu juz ponad 2 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: obydwoje dostajemy szalu jedynie co wychodze to w weekend do pracy i czasami do sklepu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja ostatnio czesto daje nura do kuchni strasznie mi to uspokoja nie wiem skad mi sie to tak nagle wzielo :) sprobuj naprawde pyszne :)
za to dzis mam bigosik jeszcze od swiat zamrozony i nic dzis nie robie.... znow sie martnie czuje.... cos ostatnio strasznie opadam z sil.... a ta pogoda za oknem tez niezle daje mi w kosc..... zima tak trzyma ze hey znow nasypalo przez noc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wymiekam.... z malym nie bylam na polu juz ponad 2 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: obydwoje dostajemy szalu jedynie co wychodze to w weekend do pracy i czasami do sklepu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Na pewno spróbuje bo ślinka na sam widok mi leci ;-)
Ty się w taka pogodę lepiej nie ruszaj z domu bo jeszcze nie daj boże jakieś nieszczęście będzie w Twoim stanie jakbyś się przewróciła....nawet nie chce mysleć do tego mały i toboły...mam pomysł ubierz Was i idzcie na balkon posiedzieć ;-):-D:-D:-D:-D:-D

oj dzis to go chyba wezme tutaj na trawe co by sie troche wybiegal bo ja zwariuje z nim w domu.... ile to dziecko moze siedziec..... mnie juz tez nosi i sama bym sobie polazila po sklepach moze pojade dzis na miasto musze jechac umowic sie z polozna bo na jedna wizyte nie poszlam przed swietami ;)

oj dzis to go chyba wezme tutaj na trawe co by sie troche wybiegal bo ja zwariuje z nim w domu.... ile to dziecko moze siedziec..... mnie juz tez nosi i sama bym sobie polazila po sklepach moze pojade dzis na miasto musze jechac umowic sie z polozna bo na jedna wizyte nie poszlam przed swietami ;)

No pewnie idz byle ostrożnie i powoli w sumie nie dziwie się bo ile można siedzieć w domu.
Ja dziś będe wdrażać mój pomysł na półki sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać, podejrzałam w Ikea i spodobało mi się...zobaczymy ;-)

Idę kroić cebulę znowu będzie
90841634.gif

Ostatnia edycja:
No pewnie idz byle ostrożnie i powoli w sumie nie dziwie się bo ile można siedzieć w domu.
Ja dziś będe wdrażać mój pomysł na półki sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać, podejrzałam w Ikea i spodobało mi się...zobaczymy ;-)

Idę kroić cebulę znowu będzie
90841634.gif

prosze o fotki :):):))

a jak tam z malzem??? kochana??

reklama
prosze o fotki :):):))
a jak tam z malzem??? kochana??

Jak dziś mi to zrobi to fotki będą chociaż nie mam jeszcze tego co bbym chiała na te półki mam 3 rzeczy które chce kupić pokaże Ci za chwilę ;-)

Spokojnie schodzimy sobie z drogi uważając na każde słowo jak to po kłótni, trochę to potrwa zanim zaczniemy normalnie funkcjonować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry