Anetka83
zbyt wiele...
heheheh rozmrazam cycuchy KURCZAKOWE oczywiscie![]()

j dzisiaj tez na obiad mam cycki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
heheheh rozmrazam cycuchy KURCZAKOWE oczywiscie![]()

no nic Kochane ja tez sie zbieram ranko zrobie i torche sie ogarne wpadne pozniej do was :*
CUMOLKI :*

nawet o takiej nie marzyłam
moi chłopcy mi słodycze kupili i przyszli spytać czy zjem z nimi sniadanie na co nie mialam czasu ale zrobiło mi się bardzo miło, jednak z facetami dobrze się pracuje.
Hej kochane ja dopiero wróciłam z pracy, miałam tyle roboty że nie miałam czasu zrobić sobie herbaty, ale nadrobilam wszystko i od jutra jestem na bieżąco:-)
Szef zrobil mi prezent pod choinkę i dał podwyżkęnawet o takiej nie marzyłam
moi chłopcy mi słodycze kupili i przyszli spytać czy zjem z nimi sniadanie na co nie mialam czasu ale zrobiło mi się bardzo miło, jednak z facetami dobrze się pracuje.
Wszystko by było super gdyby nie@ która już 3 dzień strasznie mi dokucza, niech już się skończy
Miłego wieczoru kochane:-) zajrzę do was jutro po pracy:-)

Hej kochane ja dopiero wróciłam z pracy, miałam tyle roboty że nie miałam czasu zrobić sobie herbaty, ale nadrobilam wszystko i od jutra jestem na bieżąco:-)
Wszystko by było super gdyby nie@ która już 3 dzień strasznie mi dokucza, niech już się skończy

no prosze a tak sie balaspogratulowac podwyzki i zycze dalszych takich sukcesow od nowego roku
pozazdroscic tylko takiej pracy...
cumolki
a SISKA jak sie nie pojawila tak sie nie pojawila.... oj przeloze przez kolano przeloze![]()

witam wieczorową porą:-)
Madzia no daj ty mi namiar na swojego szefa kochana ,co sam bez proszenia podwyższa pensje!
Danusiu co u Was ?
Anetko jak Twoje piesie?mój ma sie świetnie,tylko mówić nie potrafi
Rudzia pochwal sie swoim brzusiem,pewnie jest wielki co?pracujesz jeszcze,dajesz rady?
dostałam skierowanie na genetykę,powioedzcie mi jak to wyglada,jakie zadaja pytania itp?

Anetko jak Twoje piesie?mój ma sie świetnie,tylko mówić nie potrafi

Jak tylko się trochę rozwidni lece do sklepu nic w lodówce nie mam, potem wpadnę na kawkę :-)
czy Ewelinka się odezwała ? :-(