• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Hej kochane ja dopiero wróciłam z pracy, miałam tyle roboty że nie miałam czasu zrobić sobie herbaty, ale nadrobilam wszystko i od jutra jestem na bieżąco:-)
Szef zrobil mi prezent pod choinkę i dał podwyżkę:-D nawet o takiej nie marzyłam:-D moi chłopcy mi słodycze kupili i przyszli spytać czy zjem z nimi sniadanie na co nie mialam czasu ale zrobiło mi się bardzo miło, jednak z facetami dobrze się pracuje.

Wszystko by było super gdyby nie@ która już 3 dzień strasznie mi dokucza, niech już się skończy:baffled:

Miłego wieczoru kochane:-) zajrzę do was jutro po pracy:-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane ja dopiero wróciłam z pracy, miałam tyle roboty że nie miałam czasu zrobić sobie herbaty, ale nadrobilam wszystko i od jutra jestem na bieżąco:-)
Szef zrobil mi prezent pod choinkę i dał podwyżkę:-D nawet o takiej nie marzyłam:-D moi chłopcy mi słodycze kupili i przyszli spytać czy zjem z nimi sniadanie na co nie mialam czasu ale zrobiło mi się bardzo miło, jednak z facetami dobrze się pracuje.

Wszystko by było super gdyby nie@ która już 3 dzień strasznie mi dokucza, niech już się skończy:baffled:

no prosze a tak sie balas :) pogratulowac podwyzki i zycze dalszych takich sukcesow od nowego roku :):):) pozazdroscic tylko takiej pracy... ;)

cumolki :)

a SISKA jak sie nie pojawila tak sie nie pojawila.... oj przeloze przez kolano przeloze :dry::dry:

witam wieczorową porą:-)
Madzia no daj ty mi namiar na swojego szefa kochana ,co sam bez proszenia podwyższa pensje!
Danusiu co u Was ?
Anetko jak Twoje piesie?mój ma sie świetnie,tylko mówić nie potrafi
Rudzia pochwal sie swoim brzusiem,pewnie jest wielki co?pracujesz jeszcze,dajesz rady?

dostałam skierowanie na genetykę,powioedzcie mi jak to wyglada,jakie zadaja pytania itp?

Witajcie kochane :-)
Ze spaniem znowu mam problemy, zasnąć nie szło wczoraj a dziś po 5 pobudka i koniec po spaniu :sorry2:

Kochana to fajnie Ci się rok zaczyna nic tylko się cieszyć szef świetny i koledzy też :tak:
No niestety te 1 @ po zabiegu są wykończające ale jeszcze trochę i minie ;-)

no prosze a tak sie balas :) pogratulowac podwyzki i zycze dalszych takich sukcesow od nowego roku :):):) pozazdroscic tylko takiej pracy... ;)
cumolki :)
a SISKA jak sie nie pojawila tak sie nie pojawila.... oj przeloze przez kolano przeloze :dry::dry:

No nie ma ale nie wiem czy czasem mężuś od niej nie miał wolnego do 4?? Może jeszcze sobie przedłużyli?? Na esa nie odpisała i to mnie trochę nie pokoi :sorry2:

witam wieczorową porą:-)
Madzia no daj ty mi namiar na swojego szefa kochana ,co sam bez proszenia podwyższa pensje!
Danusiu co u Was ?
Rudzia pochwal sie swoim brzusiem,pewnie jest wielki co?pracujesz jeszcze,dajesz rady?
dostałam skierowanie na genetykę,powioedzcie mi jak to wyglada,jakie zadaja pytania itp?

Witaj Iza u nas trochę wyciszone dni ale tak to już jest po kłótni, jeden drugiemu nie wchodzi w drogę.
Na badania przede wszystkim weź wszystkie papiery ze szpitala, nie wiem jak u Was ale u nas pierwsza wizyta to był wywiad, pytała o ciąże oglądała papiery, bo musi mieć potwierdzenie, że ciąże były, pytała czy w rodzinie były podobne przypadki i takie tam nic specjalnego. Potem czekaliśmy na drugi termin i wtedy tylko pobranie krwi od obojga i czekanie 4 tygodnie na wynik.
Od prywatnego masz skierowanie?? Bo jak na białym kuponie to każą Ci płacić a takie badanie wywiad 60 zł a badanie 700 zł, no i musicie mieć każdy na siebie skierowania i Ty i mąż....
No i trochę trwa czekanie na takie badania nam wsio zajeło 7 miesięcy :sorry2:
Nie wiem czy zrozumiałaś jakby co pytaj powiem Ci jak było u nas :tak:

czesc dziewczynki :-)

a dziękuję dziękuje :-) mają się (tfu tfu) bardzo dobrze tylko ze spacerów trudno je do domu zagonic... bo śnieg uwielbiają :sorry2::-D

pozazdrościc takiego szefa ;-):-)
a @ się zaraz skończy i będzie git :tak:

Jak tylko się trochę rozwidni lece do sklepu nic w lodówce nie mam, potem wpadnę na kawkę :-)

no to ja czekam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry