• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
czesc Kochana :-)
ja za chwilke na chwilkę zmykam bo wpada psiapsiółka na kawkę... ale później będę :-)

ech... to się naszej Ewelince zbiera :wściekła/y: mam nadzieję że nic złego się nie stało... bo si martwię :-(

Ja też za chwilkę na chwilkę zmykam bo jeszcze do sklepu nie dojechałam ;-) to spotkamy się na kawce póżniej ;-)

Też się martwie to do niej nie podobne, żeby nie odpisać ale mam nadzieje, że się odezwie albo tu zjawi już nie długo :sorry2:

Ja też za chwilkę na chwilkę zmykam bo jeszcze do sklepu nie dojechałam ;-) to spotkamy się na kawce póżniej ;-)

Też się martwie to do niej nie podobne, żeby nie odpisać ale mam nadzieje, że się odezwie albo tu zjawi już nie długo :sorry2:

jeszcze nie dojechałaś?! a ja myslałam że już wróciłas :-D:-D:-D:-D:-D
no to umawiamy się na późniejsza kawkę :-)

ech.... martię się o nią.... :-(

jeszcze nie dojechałaś?! a ja myslałam że już wróciłas :-D:-D:-D:-D:-D
no to umawiamy się na późniejsza kawkę :-)

ech.... martię się o nią.... :-(

No nie dojechałam zaczęłam oglądać wojewódzkiego potem powtórkę filmu i zeszło mi jakoś ;-)
Dostanie bobu jak tylko się pojawi niedobrota jedna :no:

Dobra kochana ja zmykam na zakupki nie długo wracam :-)

Ostatnia edycja:
Zakupy zrobione a śnieżek pięknie sobie pada u nas dzisiaj i jest pięknie fajnie się spaceruje w taka pogodę ;-)

Ktoś chętny na
kawaa.jpg
????????? lub
gntgcefepk7j4ddwha.jpg
??????? :-)

Chyba nie ma chętnych więc pędze porobić coś w domu ;-)
Kawkę i herbatkę zostawiam może się ktoś skusi ;-)

Ostatnia edycja:
hey Kochane - dziendoberek :)

Danusiu ja poprosze herbatke wlasnie wstalam i marnie sie czuje ehhhhhh

a Ewelinka to mnie okropnie martwi:-(:-( nigdy tak nie robila to do niej nie podobne....

Viola tez gdzies zaginela..... zostawila jakas dziwna wiadomosc i zniknela :-(:-(:-(

witaj Anetko - to na ktora sie dzis umawiamy?? :):):)

Iza tak ja jeszcze pracuje planuje pracowac do konca lutego i te 4 tygodnie zostawie sobie na siedzenie w domku i czekanie.... ;) a brzusio wielki tylko w NIM malo miejsca bo maly tak wariuje ze hey :):):)

Ja jestem z doskoku robię obiad

Mam wieści od Karoli ma zastój w prawej nerce bo mała tak uciska, że mocz jej nie odchodzi i chyba będzie miała jakiś zabieg :sorry2:

Ewelina się nie odezwała do tej pory nie wiem co jest grane :sorry2:

Ja jestem z doskoku robię obiad

Mam wieści od Karoli ma zastój w prawej nerce bo mała tak uciska, że mocz jej nie odchodzi i chyba będzie miała jakiś zabieg :sorry2:

Ewelina się nie odezwała do tej pory nie wiem co jest grane :sorry2:

mowisz o naszej Karoli??? a zalozyli jej juz ten szew???

no martwie sie okropnie zadna z nas nie ma zadnych wiadomosci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry