ewelina28
Dum Spiro Spero...
W co walnęłaś???????????wróciłam
ech... ja to zawsze muszę miec jakąs przygodę![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W co walnęłaś???????????wróciłam
ech... ja to zawsze muszę miec jakąs przygodę![]()

Psa???????????????????hahahahatym razem w nic ;-)
Jaki?Psa???????????????????
I pewnie przygarnęłaś?Jaki?
) i pan szybciutko po niego przyjechał 

Dobrze, że miał namiary na Pana - tylko ładny Pan, jak psa zgubił!taki![]()
na szczescie miał numer do właściciela przt obroży... już go prowadziłam do domu na sznurówce która dostałam od jakiejś starszej pani (bo akurat nie miałam smyczy w torebce-a zawsze noszę... tak na wszelki) i pan szybciutko po niego przyjechał
![]()
qrna takiego psa to sie pilnuje, bo chwila moment, ktoś by sie nim zainteresował i nie oddał.....na szczęście trafił na UCZCIWĄ :-):-):-)Dobrze, że miał namiary na Pana - tylko ładny Pan, jak psa zgubił!qrna takiego psa to sie pilnuje, bo chwila moment, ktoś by sie nim zainteresował i nie oddał.....na szczęście trafił na UCZCIWĄ :-):-):-)

Było mu powiedzieć, że sie psa szkoli pod tym kątem to by nie uciekał.....i ogrodzenie niech wymieni.....szkoda psa jak zwieje kiedys na dobre....ech... pan mówił że on już pare razy zwiał z ogrodu... no te psy niestety mają to do siebie... trzeba miec oczy na około głowy... hasky mają swój charakterek
a psiak kochany... na prawdę![]()