• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

przepraszam tom dzwonil :)

o rety Anetka Ty to potrafisz :):):) i wypuscic takaz domu :):):)
dobrze ze numer byl..... ale pana to bym ukarala jak mozna psa zgubic???

ech... no niestety nie wszyscy decydując się na psa dobieraja go pod względem charakteru :baffled:

Było mu powiedzieć, że sie psa szkoli pod tym kątem to by nie uciekał.....i ogrodzenie niech wymieni.....szkoda psa jak zwieje kiedys na dobre....
Te psiaczki sa kochane to prawda.......:-D

mówił że wymieniał już ogrodzenie... że on przegryza siatkę... a tym razem powiedział że najprawdopodobniej przzelazł do sąsiadów i tamciu musieli otworzyc bramę :baffled: no nic... mam nadzieję że już to była jego ostatnia ucieczka :tak:
niektórzy ludzie niestety są małoreformowalni ;-)

reklama
ech... no niestety nie wszyscy decydując się na psa dobieraja go pod względem charakteru :baffled:

mówił że wymieniał już ogrodzenie... że on przegryza siatkę... a tym razem powiedział że najprawdopodobniej przzelazł do sąsiadów i tamciu musieli otworzyc bramę :baffled: no nic... mam nadzieję że już to była jego ostatnia ucieczka :tak:
Denerwuja mnie ludzie, którzy nie potrafią ułozyć sobie psa......ech.....miejmy nadzieję, że mu więcej nie ucieknie, bo na prawdę szkoda by było psa.....:tak:

no tak niech uwaza bo nastepnym razem ktos inny moze znalezc psiaka i juz go nie zobaczy ehhhhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry