rudzia789
szczęściara
To te bakalie chyba ze złota są.....
ja tam nie wiem ile takie dziwactwa kosztuja bo fujjjjjj nie lubim
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To te bakalie chyba ze złota są.....
ech... powiem Wam że jak sie pierdzieli to się pierdzieli... pralka zepsuta, telefon jeszcze nie naprawiony sprzęgło w strzale do wymiany... i najgorsze !!!! zajęli mi normalnie moje miejsce parkingowe ;-);-);-);-)![]()

Brak miejsca parkingowego jest najgorsze...Jak oni mogli????????????????????????????????????????????? Kij ze sprzęgłem telefonem i pralka ale miejsce parkingowe zajete? To niedopuszczalne!ech... powiem Wam że jak sie pierdzieli to się pierdzieli... pralka zepsuta, telefon jeszcze nie naprawiony sprzęgło w strzale do wymiany... i najgorsze !!!! zajęli mi normalnie moje miejsce parkingowe ;-);-);-);-)![]()

coooo??????to chyba juz lepiej kupic keksa w sklepie
![]()

KOPA takiemu!!!!!!![]()

No lekka przesada...........wolałabym sobie sama ususzycja tam nie wiem ile takie dziwactwa kosztuja bo fujjjjjj nie lubim) ale 60 zl to chyba przesada
![]()

Brak miejsca parkingowego jest najgorsze...Jak oni mogli????????????????????????????????????????????? Kij ze sprzęgłem telefonem i pralka ale miejsce parkingowe zajete? To niedopuszczalne!![]()