Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do mnie jeszcze nic nie doszło, ale czekam cierpliwie ;-)Monis ciesze sie ze sie podoba... malenkie skromne no ale nie moglam sie powstrzymac![]()
teraz mam nadzieje ze Ewelinka bedzie nastepna z paczuszka bo razem wysylalam.....
dziekuje wam kochane za trzymanie && ja dzis sie czuje paskudnie wczoraj po tym szpitalu bylam wykonczona... tom dzis zostal ze mna w domku bo ja prawie wcale sie nie ruszam... ;(
Dzień Dobry sis**** :-)
Jak się czujesz????
witaj kochana!
jak dziś się czujesz?
czesc kochana:-) jak sie czujesz?
Monis ciesze sie ze sie podoba... malenkie skromne no ale nie moglam sie powstrzymac![]()
teraz mam nadzieje ze Ewelinka bedzie nastepna z paczuszka bo razem wysylalam.....
dziekuje wam kochane za trzymanie && ja dzis sie czuje paskudnie wczoraj po tym szpitalu bylam wykonczona... tom dzis zostal ze mna w domku bo ja prawie wcale sie nie ruszam... ;(

ja nie lubić tak pod szyję....czuję sie wtedy ograniczona 

nienajlepiej ale co tam.... jakos musze dac rade nie mam wyjscia nawet tabletek nie biore no chyba ze juz bedzie naprawde zle.... narazie siedze i staram sie jak najmniej ruszac to jest w miare do zniesienia....
od wczoraj jednak stopa juz mi dretwieje i czasami jej nie czuje dobre to nie jest ale zobaczymy mam nadzieje ze na dniach mi przejdzie.....

no sobie leż i wypoczywaj...
A Kacperka wyślij do mnie mailem..
będzie się z moim bawił
Aż mnie zaczęła lewa rączka na kaskę swędzieć.......
no u nas tez... do konca lutego wiec czekam z niecierpliwoscią![]()

ech.....odpoczywaj kochana odpoczywaj :-):-):-)
my tu wszystkie za Ciebie kciuki trzyamamy i jestesmy naszymi serduszkami z Tobą![]()