Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
takową posiadam INO w czerwonych fleszach
fajnie się nosi....Szukam już na.....wiesz.....co by wejście smoka zrobić odpowiednie
Skoro mowa o parkowaniu............
Jak byłam ostatnio w urzędzie miasta........uliczka jednokierunkowa......wąsko dość, bo rozjeb******parking na pół ulicyżeby burmistrz miał gdzioe swojego rovera stawiać ale szczegół.....ja chcieć ładnie zaparkować, a że zawsze "na raz" parkuję więc zamach i heja....patrzę nagle "auto widmo" za kółkiem kobita - ŚLEPA!!! bo jedzie na mnie......trąbie, dre się.......a wycofki nie mogłam zrobić bo z tyłu już korek i za nim wszyscy by cofnęłi.......
A baba na przód.....więc wysiadam.......kładę ręce na masce i gadam do niejuchyla szybkę i do mnie "co pani odpier*****".......i dalej nie skońćzę co się działo......
![]()

niech już będzie mundurówka albo 13 co?![]()

Dzień Dobry sis**** :-)dziendoberek.....
dziendoberek.....
dziendoberek.....
Kochana czekam, bo to moje zbawienie będzie, ponoć do końca lutego wszystkie świadczenia mają płacić....ale pewnie już wiesz nie?wiem wiem ;-)
tez n to czekasz???!!! kolejna wspolna cecha![]()

Kochana czekam, bo to moje zbawienie będzie, ponoć do końca lutego wszystkie świadczenia mają płacić....ale pewnie już wiesz nie?![]()