• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Szukam już na.....wiesz.....co by wejście smoka zrobić odpowiednie :-D:-D:-D

Skoro mowa o parkowaniu............:-D:-D:-D:-D:-D
Jak byłam ostatnio w urzędzie miasta........uliczka jednokierunkowa......wąsko dość, bo rozjeb******parking na pół ulicy :-D:-D:-D:-D żeby burmistrz miał gdzioe swojego rovera stawiać ale szczegół.....ja chcieć ładnie zaparkować, a że zawsze "na raz" parkuję więc zamach i heja....patrzę nagle "auto widmo" za kółkiem kobita - ŚLEPA!!! bo jedzie na mnie......trąbie, dre się.......a wycofki nie mogłam zrobić bo z tyłu już korek i za nim wszyscy by cofnęłi.......
A baba na przód.....więc wysiadam.......kładę ręce na masce i gadam do niej :-D:-D:-D:-D:-D:-D uchyla szybkę i do mnie "co pani odpier*****".......i dalej nie skońćzę co się działo......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiem wiem ;-)

:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niech już będzie mundurówka albo 13 co? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tez n to czekasz???!!! kolejna wspolna cecha :-D:-D:-D:-D

Monis ciesze sie ze sie podoba... malenkie skromne no ale nie moglam sie powstrzymac :)
teraz mam nadzieje ze Ewelinka bedzie nastepna z paczuszka bo razem wysylalam.....

dziekuje wam kochane za trzymanie && ja dzis sie czuje paskudnie wczoraj po tym szpitalu bylam wykonczona... tom dzis zostal ze mna w domku bo ja prawie wcale sie nie ruszam... ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry