V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
ta juz bardziej dla mnie...
ale to tylko moje zdanie

ale to tylko moje zdanie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A ja siebie widzę......lubię sukienki ogólnie.....jest ładna
choć ja osobiście siebie w niej bym nie widziała
a ja siebie widzę......lubię sukienki ogólnie.....
No i muszę mieć jakąś elegancką, ale nie "za".....i szukam........szukam....i najgorsze, że wszystkie mnie sie podobają....
Anetko, Ty też tak za kółkiem wyzywasz???![]()

;-);-)a ja wczoraj "zaszalałam"
i ot tak postawiłam sobie tarota( Wrżby Online )
i wiecie co?
wszystko mi się sprawdziło
i to co było
i to co jest
i oby się sprawdziło w takim samym stopniu to,
co ma być!

:-)Eeeeeeeeeeeeeee...to Ty widzę masz to co ja...................a ja wczoraj to normalnie takie nerwa dostałam że kuź**... reczny i wysiadłam z auta
wjezdzam w jedna z uliczek kolo nas juz... a tam stoi krowa na drodze... ja po klakosni a ta nic... a widze ze przed nią kluz... normalnie lewym ja wyprzedziłam... ujechałam z 30m a tam znoyu auta stoja...wiec ja znowu po klaksonie.... (tam jest wąsko i jeszcze auta parkuja na ulicy i czasami jedno z autkow musi wjechac chociaz jednym kolem na chodnik zeby moc przejechac...i tak sie zazwyczaj robi)
i stoje i stoje... i trąbie i trąbie... i normalnie wyszłam z auta (*bo z siebie to napewno) i idę do tych ciołków co tam stoję... i stoi na jednym pasie pani z dieciakami a na drugim pan w wypasionym mercedesie.... pytam sie pani o co kaman... a ona że nie da rady sie przecisnac (no to akurat zauwazylam) a pan z mesia powiedzial ze ma za drogie auto i nie bedzie wjezdzal na chodnik
no chyba mozecie sobie wyobrazic jak wysokie mialam wtedy cisnieniei ja z mordą do tego pana... a ten ze nie bedzie wjezdzal na chodnik bo przzeciez to nie jego wina ze na drugim psaie tak sa zaparkowane auta... no to ja powiedzialam ze dzwonie w takim razie na policje... niech oni to jakos rozwiaza.... wracam do samochodu moiwe M co sie dzieje... a ten jak nie wyparował....
słyszałam tylko krzyki i nagle patrze a pan z mesia wjezdza na chodnik i wszyscy moga przejechac...
szlag...
ja rozumiem ze tak na prawde nie powinny byc tam zaparkowane auta bo blokuja prawie vcaly pas... ale skoro pan z mesia zrobil juz taaakii korek i tyle zamieszania... to mogl poczekac az przyjedzie policja alboo od razu dzownic po nią a nie cyrki i przedstawienie robic
sie rozpisalam ;-)
e...![]()

a ja siebie widzę......lubię sukienki ogólnie.....
No i muszę mieć jakąś elegancką, ale nie "za".....i szukam........szukam....i najgorsze, że wszystkie mnie sie podobają....
Eeeeeeeeeeeeeee...to Ty widzę masz to co ja...................![]()