• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
kuź** powiem Wam ze normalnie ślisko jak chol*** :szok::szok::szok::szok: dwa razy mi dupe zarzuciło jak jechałam tak ze az sie przestraszylam :szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a zimno tez jak chol*** :szok::szok::szok:

no to se ponarzekałam :-D:-D:-D:-D

kuź** powiem Wam ze normalnie ślisko jak chol*** :szok::szok::szok::szok: dwa razy mi dupe zarzuciło jak jechałam tak ze az sie przestraszylam :szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a zimno tez jak chol*** :szok::szok::szok:

no to se ponarzekałam :-D:-D:-D:-D
Kochana, ja dziś bym w słup walnęła, bo załapałam pobocze, bo kur**** tak jest odśnieżone że nie widać, gdzie droga, a gdzie pobocze!:zawstydzona/y:a w zakręt na ręcznym.........

Kochana, ja dziś bym w słup walnęła, bo załapałam pobocze, bo kur**** tak jest odśnieżone że nie widać, gdzie droga, a gdzie pobocze!:zawstydzona/y:a w zakręt na ręcznym.........

heh... no zima znowu drogowców zaskoczyła :szok::szok::szok::szok::wściekła/y:
a z tym poboczem to wiem o czy mowisz ... u nas to samo... wogole na drogach pełno czarnego sniegu i wogóle lini nie widac.... gdzie twoj pas a gdzie inny :sorry2:

heh... no zima znowu drogowców zaskoczyła :szok::szok::szok::szok::wściekła/y:
a z tym poboczem to wiem o czy mowisz ... u nas to samo... wogole na drogach pełno czarnego sniegu i wogóle lini nie widac.... gdzie twoj pas a gdzie inny :sorry2:
I trąbią z lewa i prawa na człowieka :-D:-D:-D dziś "fakjuta" pokazałam babie, bo jej nie wpuściłam, a ona mi tu kur***trąbić będzie....se w łeb niech trąbnie.....:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry