• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

jestem w domu..... tyle godzin siedzenia i nic sie nowego nie dowiedzialam... maly uciska na jakis nerw i stad te bole tak moze byc do konca ciazy... jedynie co moge brac to paracetamol nic wiecej sie zrobic nie da... ;( jestem wykonczona za to maly w brzuszku szaleje wiec o tyle dobrze ze wiem ze z nim wszytsko wporzadku... a ja musze zacisnac zeby i to jakos wytrzymac ale nie wiem jak dam rade bo w zyciu mnie tak chyba nic nie bolalo ;(

no nic wpadne jutro buziaki :*

reklama
jestem w domu..... tyle godzin siedzenia i nic sie nowego nie dowiedzialam... maly uciska na jakis nerw i stad te bole tak moze byc do konca ciazy... jedynie co moge brac to paracetamol nic wiecej sie zrobic nie da... ;( jestem wykonczona za to maly w brzuszku szaleje wiec o tyle dobrze ze wiem ze z nim wszytsko wporzadku... a ja musze zacisnac zeby i to jakos wytrzymac ale nie wiem jak dam rade bo w zyciu mnie tak chyba nic nie bolalo ;(

Słońce!
Cieszę się, że jesteś w domku...

Dzień dobry :) Ja dziś prawie zabiłam Panią w Urzędzie Stanu cywilnego takiej suczy (przepraszam za wyrażenie ale to i tak jest wyjątkowo miłe jak na nią) to ja nie widziałam jeszcze w żadnym Urzędzie wielkie problemy o nic dostają pieniądze to niech robią co do nich należy a nie siedzieć tylko na 4 literach i nie robić nic i stwierdzić" to jest za dużo pisania" no rozumiecie takie coś? bo ja nie, babie jest za dużo pisania :baffled:.............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ah zresztą szkoda słów na opisywanie tego niestety musimy się z panią jeszcze spotkac jutro o 14 jak będzie znów miała taki stosunek do Nas to już ja dopilnuję, żeby za długo tam nie popracowała bo żadne urzędowe babsko nie będzie ze mnie robić idiotki kłamcy i kij wie jeszcze czego wrrrrrrrr!

Aleeeeeeeee mimo tak strasznego poranka dostałam dziś śliczny prezencik od Martusi no po prostu prześliczny i tak miły list, że całe ciśnienie, aż mi zeszło bo dawno się tak z niczego nie ucieszyłam :-) Normalnie jestem wzruszona jak nie wiem co :D Az normalnie musze Wam pokazać :D Ale to jutro jak mi mojego neta naprawią bo ten ma taką prędkość, że fotka do jutra by się chyba wgrywała :baffled:
MArtusia DZIĘKUJĘ jeszcze raz :********

Pozdrowionka Kobietki i główki do góry :)

hej Kochane :-)

Ewelinka jak dzisiaj...lepiej troszki ??? buziam :***

Danusia
kawka czeka :-)

Martus
dobrze ze jestes w domciu :tak: kochana wytrzymasz wytrzymasz... już niedługo :-) a my Cie tu bedziemy wspierac !!!!! :-)

Wiolka
normalnie klapsa w tyłek dostaniesz ;-) Kochana... pamietaj "Always look on the bright side of life" !!!! :tak::-)

Majsi
może Ty jak słonica ... dwa lata w ciąży ze słoniatkiem one chodzą ;-);-);-):-D nie denerwuj sie tak kochnana... ja wiem ze takie sytuacje do szału doprowadzaja... wiec jak cos to dzialaj... bo to co ta pani robi to nieporozumienie :no:

Iwonka
dzisiaj tez w pracy?

Gabrysia a Ty gdzie ? hę?

helo - jelo!
A huź!
Od dziś only positiv!
I co dziennie rano
[video=youtube;J0j3-tmQLjg]http://www.youtube.com/watch?v=J0j3-tmQLjg[/video]

MARTA, cieszę się, że jesteś już w domku, najważniejsze, że z małym wszystko dobrze, a TY wytrzymasz każdy ból Kochana - wszystko dla Frania...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry